Ljepota

Stela Makartni: Nabori, karirani print i sportski komfor (FOTO)

Stela Makartni: Nabori, karirani print i sportski komfor (FOTO)
Stela Makartni: Nabori, karirani print i sportski komfor (FOTO)

Poznata po kombinovanju luksuznog i sportskog izgleda, dizajnerka Stela Makartni prikazala je novu kolekciju za proleće 2016. godine u kojoj su dominirale vedre ljetnje haljine i polo majice s kragnama u mnoštvu boja.

Pod pozlaćenim lusterom Pariske opere „Garnier“, ova Britanka je svoje manekenke za pistu obukla u duge haljine i suknje u bijelim i crvenim bojama, prugama i zeleno-crnim kariranim printom.

Makartni je na reviji takođe prezentovala asimetrične plisirane topove u kombinaciji sa suknjama, i haljine sa velikim kontrastom u bojama za proljeće/leto 2016. godine, koja se održala u ponedjeljak kao dio Pariske sedmice mode.

Stela je i za narednu sezonu nastavila sa eksperimentisanjem sa muževnim krojevima na uskim jaknama bez rukava koje su nošene u kombinaciji sa pantalonama sa preširokim nogavicama u blijedo roze, mrkoj žutoj i crnoj boji.

Povrh pruga i nabora, Makartni je unosila detalje kao što su uskovitlane šare na majicama i pantalonama u kompletu, kao i na širokim ljetnjim haljinama.

Posljednji dio revije, na kojoj su prisustvovali trkač Luis Hamilton i teniserka Marija Šarapova, bio je miks kratkih i dugih haljina u žutoj, narandžastoj i plavoj boji.

Ove haljine su krasile i minijaturni providni dijelovi tkanine, koji preovlađuju već nekoliko sezona.

Što se aksesora tiče, uključivali su sandale sa sportskim đonom kao i avijatičarske naočare za sunce sa okvirima u vedrim bojama.

Makartni je prokomentarisala kako je ova linija posvećena ženama koje uvijek inspirišu.

"Svi poznajemo te nevjerovatne žene koje nas pune motivacijom i dozvoljavaju nam da budemo ono što jesmo. Tako da je ova kolekcija posveta njima i njihovom samopouzdanju, kao i nevjerovatnim bojama kojima zrači njihova energija“, rekla je Makartni.

(N.N/RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije