Ljepota

Štikle ne nosi samo u teretanu

Štikle ne nosi samo u teretanu
Štikle ne nosi samo u teretanu

Darija Filipović-Ostojić, portparol Fonda zdravstvenog osiguranja RS, govoreći o modi i trendovima, kaže da je pristalica stila koji ističe ljepotu žene, a na visokim potpeticama možete je vidjeti skoro stalno.

Ova simpatična žena ističe da ne robuje modnim markama, već voli kombinovati odjeću na neki samo njoj svojstven način.

Darija, koja je po zanimanju diplomirani novinar i odnedavno magistar komunikologije, kaže da obožava svoj posao portparola jer je veoma sličan njenom prvom poslu, kada je radila kao novinar u štampanim medijima.

"U tom periodu zavoljela sam svoj posao, jer je dinamičan i upoznaješ stalno nove ljude, što je meni kao veoma komunikativnoj osobi baš odgovaralo. Dugo godina bila sam novinar u pisanim medijima, tako da sam se upoznala s tim poslom i kolegama novinarima, što mi sada umnogome olakšava rad portparola", priča Darija.

Kada je u pitanju njena odjeća, kaže da se prilikom kupovine fokusira na stvari koje može nositi i na posao budući da najviše vremena provodi na radnom mjestu.

"Trudim se da uvijek budem elegantna i dotjerana, jer mislim da žena treba da vodi računa o sebi i svom izgledu. Najviše volim da nosim haljine koje prate liniju tijela, jer haljine najlakše mogu da iskombinujem. Pristalica sam one odjeće koja na ženi ističe svu njenu ljepotu, pa na meni možete vidjeti haljine koje ističu struk, bokove i slično", kaže s osmijehom Darija.

U posljednje vrijeme česta odjevna kombinacija joj je, kako dodaje, jednobojna haljina i sako upadljive boje, poput crvene.

Iako Darija ne smatra da odijelo čini čovjeka, kaže da boje koje ima na sebi puno govore o njoj i trenutnom raspoloženju.

"Ne volim klasiku i ne volim da nosim ono što svi nose. Kombinujem često stvari koje u prvi mah nikako ne idu zajedno. Volim kombinaciju zelene i crvene boje, a nikada ne kombinujem torbu sa bojom cipela. To mi je prevaziđeno, pa najčešće torbu kombinujem s nekim nakitom", priča Darija.

Kada su u pitanju noćni izlasci, kaže da se tada opredjeljuje za opušteniji stil, poput kožnih pantalona i majice s adekvatnim nakitom i slično.

"Volim visoke potpetice, pa me uglavnom možete vidjeti u štiklama, rijetko kada nosim ravnu obuću. Patike nosim jedino kada idem u teretanu ili kada šetam. Pristalica sam zdravog života i vodim računa o svom tijelu, tako da redovno vježbam i tada sam u totalno sportskoj kombinaciji - neprepoznatljiva za ljude koji me jedino viđaju u poslovnim kombinacijama", kaže Darija.

Ona voli da se šminka i u tome uživa, te se trudi da kupuje kvalitetnu šminku, jer je u pitanju lice koje se mora njegovati ukoliko ne želite da prerano ostarite. "Crveni ruž je nezaobilazan u svakoj kombinaciji, a ukoliko se odlučim za promjenu ruža, onda biram ruž pink ili ljubičaste boje."

OBAVEZNE STVARI U NESESERU

Crveni ruž Art deco

Puder u kamenu Max Factor

Sjenke za oči Oriflame

Rumenilo Essence

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije