Ljepota

Teksas suknja uvijek je dobar izbor

Teksas suknja uvijek je dobar izbor
Foto: N.N. | Teksas suknja uvijek je dobar izbor

Kao i crne farmerke, tako su i crne teksas suknje obavezne u ormaru svake dame od stila. Teksas je materijal čija popularnost iz godine u godinu ponovo raste, a ovog ljeta potpuno dominira, a čini se da će i na jesen zasjeniti sve druge modne trendove i postati sastavni dio svakog stajlinga dama koje prate trendove.

Osim što ih možemo nositi u potpuno opuštenim varijantama, to je komad koji se veoma lako transformiše. Pa tako, uz sako, bijelu košulju i baletanke, u kratkoj teksas suknji se možete uputiti i na posao te lako produžiti na druženje nakon radnog vremena.

Posebno su laskavi teksas modeli visokog struka s nedovršenim porubom, koje trendseterke kombinuju sa klasičnim majicama i patikama.

Od onih klasičnih mini suknji, dužine malo iznad koljena, pa sve do ultrakratkih modernih modela s izvezenim motivima, u high-end i high street ponudi može se pronaći nešto za svačiji ukus, a kao najpopularniji model ističu se suknje koje krase dugmići čitavom dužinom.

Pocijepane teksas suknje

Uvijek izgledaju tako otkačeno i šik, baš kao i pocijepane farmerke. Izaberite najljepšu - onu koja ima samo odsječene ivice do onih jako pocijepanih.

Teksas u boji

Za one malo hrabrije tu su i suknje u boji, ali i s različitim dezenima. U nadolazećoj jesenjoj sezoni vladaće i animal print, pa ćemo sve češće moći da viđamo teksas komade s takvim detaljima. Ako ne volite ovaj dezen, odaberite jednostavniji model sa nekim zanimljivim detaljem.

Vječna klasika

I, naravno, nezaobilazne klasične teksas suknje. Ovi modeli su vječni, a imaju i razloga da budu. Obožavamo kada ih svake godine vidimo u novijim i modernijim verzijama, a ove godine posebno su nas osvojili midi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije