Ljepota

Topli džemperi za hladne dane

Topli džemperi za hladne dane
Foto: N.N. | Topli džemperi za hladne dane

Modni stručnjaci u posljednjih nekoliko sezona, pa tako i ove, za hladne dane obavezno preporučuju džempere koji u zavisnosti od kombinovanja mogu da izgledaju krajnje elegantno i ležerno.

Izbor je veliki. Moderni, topli i udobni džemperi mogu biti i odlična zamjena za kaput ili jaknu, a ako se kombinuju sa uskim farmerkama i trendi dubokim čizmama, izgledaćete više nego moderno.

Kada ne znate šta da obučete ili želite da se osjećate udobno, džemper je pravi izbor. Ima ih u raznim bojama i modelima, u različitim bojama i sa velikim brojem dezena... Svako može pronaći džemper po svom ukusu.

Džemper tunika sa kaišem

Iako su glomazni, udobni džemperi su hit sezone i svako voli da ih nosi, ne stoje baš svakome i nisu za sve prilike. Rješenje je kaiš koji će istaći vaš struk i samim tim strukirati cijeli džemper, čineći ga ženstvenijim. Pored toga, izgledaće kao tunika, a ako je baš dugačak, može proći i kao haljina.

Sa golim ramenima

Odjevni komadi sa otvorenim ramenima su ovogodišnji hit. Nema žene koja ne voli da nosi takvu odeću, a što je najbolje  stoji svima. Ovaj trend se prebacio i na džempere i zimsku garderobu, jer to što je hladno ne mora značiti da ne treba da pokažete malo kože. Topli džemper koji otkriva ramena je savršeno topao, a opet elegantan jer pokazuje najženstveniji dio tijela.

Džemperi od različitih materijala

Zašto birati između pamuka i vještačkog krzna kada možete imati oboje? To je i poenta ovog trenda, da imate sve na jednom i da ne morate stalno da se kopkate šta ćete obući. Dva materijala koja možda ne idu zajedno (mada ni to nije baš tačno), savršeno se uklapaju uz udobnost i izgled džempera.

Dugi džemperi

Duge veste je zaista moguće kombinovati na puno načina, od sportskog stila do vrlo ženstvenih, romantičnih kombinacija koje malo podsjećaju na neka stara vremena. Zavirite u svoj ormar i pažnju usmjerite na dugačke veste. Ako nemate niti jednu, obavezno pojurite u trgovinu ili second hand shop i nabavite neku u svom stilu  poklonite je sami sebi za Božić. Ovakav komad odjeće bi svako trebalo da ima jer se odlično kombinuje, vrlo je ugodan za nošenje i dobro grije tokom hladnih zimskih dana.

Retro dezeni

Kako se moda vraća iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka, ne bi bilo loše da pronađete i neki džemper sa takvim dezenom... Pruge, rukavi u drugačijoj boji od središnjeg dijela  sve dolazi u obzir kada je u retro stilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije