Ljepota

Torbe koje su osvojile Instagram

Torbe koje su osvojile Instagram
Foto: N.N. | Torbe koje su osvojile Instagram

Pod haštagom #cultgaia može se pronaći gotovo 18 hiljada postova, a sve zahvaljujući jednoj torbi.

Upravo taj losanđeleški brend, uz njujorški Mansur Gavriel, najzaslužniji je za popularizaciju šopinga torbi putem društvenih mreža.

Nikada nije bilo više kul nego danas da prošetate torbicu nepoznate modne marke, a nema boljeg mjesta od Instagrama za otkriće manjih i skoro pa nepoznatih brendova i dizajnera torbi koje su poslije cipela definitivno pasija i fetiš većine dama.

U čemu je tajna tih manjih brendova? U pristupačnoj cijeni i super dizajnu koji je zanimljiv, inovativan i vrlo moderan. Ni izrada ne zaostaje za dizajnom, pa većinu ovih modela može se reći da su urađeni od eko, meke kože koja je kvalitetna, unikatna i dugog trajanja. 

U moru JW Anderson Pierce torbi ili Chloé modela Nile, odličnim dizajnom ističu se i one od modnih marki koje se još nisu pročule i popularisale:

Cult Gaia

Brend Cult Gaia jedan je od onih koji su uspjeli da osmisle IT torbicu koja se nalazi u ormarima gotovo svih svjetskih trendseterki. Radi se o torbi Ark izrađenoj od drveta, koja nalikuje skulpturi, a ove je sezone dobila novi izgled. Kultni model izrađen je od akrila u različitim bojama, a u privlačnom novom ruhu popularnost mu sigurno neće pasti, već samo može

Staud

Još jedan klasik zahvaljujući društvenim mrežama je i bucket torba Moreau, brenda Staud osnovanog u Los Anđelesu prije nešto više od dvije godine. Model u boji konjaka, koji izgleda kao da ga zapravo nosite u mrežastoj vrećici, bio je viđen na street style fotografijama svih FW izdanja, dok su kožnatu torbicu Bissett zaobljenog oblika nabavile it djevojke Leandra Medine, Jeanne Damas i Alexa Chung.

BOYY

Torbice od mat kože s predimenzioniranim kopčama Karl i Bobby njujorškog brenda BOYY osvojile su pripadnice modne elite zbog doze ženstvenosti kojom odišu. Uskoro je brend predstavio i boho verziju popularnih modela izrađenu od prevrnute kože pod nazivom Devon te mini varijante Lucas, Romeo i Fred.

(NN/elle.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije