Ljepota

Tri pravila kod kupovine kupaćeg kostima za male grudi (FOTO)

Tri pravila kod kupovine kupaćeg kostima za male grudi (FOTO)
Tri pravila kod kupovine kupaćeg kostima za male grudi (FOTO)

Kada je riječ o odabiru idealnog kupaćeg kostima kriterijumi su vrlo različiti i ne vežu se usko za sezonske trendove.

Osim na oblika tijela treba obratiti pažnju i na grudi, tačnije, na broj korpice, posebno kada je riječ o malom poprsju. Donosimo 3 glavna pravila kod odabira kupaćeg kostima za male grudi

Nebrojeno puta smo objašnjavali kakvi krojevi i dezeni su idealni za velike grudi ali ni ženama malog poprsja nije lako odabrati savršen model.

BOJA

Kada je riječ o bojama male grudi podnose sve, a najbolje im pristaju moćne boje i upečatljivi uzorci. Najmanje im laska crna i siva boja.

S bojama nema ograničenja. Preporuka su drečave, neonske boje, a i uzorci su dobrodošli. Šare i dezeni neka budu čim krupniji i upečatljiviji.

MODEL

Model grudnjaka koji pristaje malim grudima zavisi o željama njihove ponosne vlasnice. Želite li istaknuti dekolte poslužite se pomagalima poput silikonskih ili spužvastih jastučića te čvrstih, postavljenih košarica.

Push-up košarice i postavljeni bikini trokutići dobar su odabir, ali male grudi ne moraju nužno biti pojačane jer one ne vise niti ne beže iz grudnjaka. Lijepo je vidjeti djevojku s malim grudima u običnom bikiniju bez jastučića. Izbjegavajte banana kroj grudnjaka ravnih površina jer on će vizualno smanjiti i spljoštiti grudi.

APLIKACIJE

Ovogodišnji trendovi kupaćih kostima su vrlo maštoviti, a među njima se nalazi puno onih koji su kao stvoreni za male grudi. Aplikacije pružaju 3D efekt te vizualno pojačavaju korpicu i idu u korist decentnom poprsju.

Aplikacije poput resica, volana, zakovica, perlica i ušivenih cvjetića savršeno pristaju malim grudima jer ih vizuelno povećavaju.

(ZAdovoljna

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije