Ljepota

Trikovi u 5 do 12: Blistajte i zasjenite sve na dočeku

Trikovi u 5 do 12: Blistajte i zasjenite sve na dočeku
Foto: Ilustracija | Trikovi u 5 do 12: Blistajte i zasjenite sve na Dočeku

Kazaljke samo što se nisu poklopile, a u toku priprema desio vam se peh. Ovo su neke situacije koje mogu da se dese, ali nisu bezizlazne i ne treba da vam pokvare raspoloženje.

Obrve

Ukoliko vam u toku dana obrve postanu neposlušne i dlačice se razlete na sve strane, a pri ruci nemate pribor za obrve, isti efekat ćete postići i sa balzamom za usta. Samo ga prstima nanesite preko obrva i dlačice će se vratiti na svoje mjesto i tu će ostati.

Karmin

Da bi vam karmin duže trajao na usnama, poslije nanošenja zalijepite parče maramice preko usana. Potom uzmite i utapkajte preko maramice puder u prahu. Tako će se karmin fiksirati za usne i neće se razmazivati.

Čarape

Najlon čarape su vam pukle, tačnije krenuo je da se para šav? Odmah poprskajte čarape lakom za kosu ili dodatno natopite mjesto cijepanja bezbojnim lakom.

Izrastak

Niste uspjeli da zakažete kod frizera a izrastak je "zreo" za farbanje?

Najbolji savjet je da nanesete malo sjenke za kosu običnim sunđerom. Ili da iskoristite maskaru kojom ćete prefarbati korijen.

Okrnjeni nokti

Ako vam se oguli nokat neposredno pred izlazak iz kuće, na brzinu nađite stiker, šljokicu od ukrašavanja po kući i nadomjestite nedostatak.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije