Ljepota

Uske rolke, trend za 2016: Idealne za mlađe i za starije dame (FOTO)

Uske rolke, trend za 2016: Idealne za mlađe i za starije dame (FOTO)
Uske rolke, trend za 2016: Idealne za mlađe i za starije dame (FOTO)

Tijesne rolke izgledaju fantastično sa odjevnim komadima sa visokim strukom, bez obzira na to da li su u pitanju pantalone ili suknja.

U potrazi ste za nečim što vas grli na pravom mjestu, u pravo vrijeme i donosi vam toplinu? Imali su ih svi supermodeli devedesetih. To su, drage dame, uske rolke.

To je jedna od stavki koju je svaka žena na ovoj planeti nosila, bez obzira na stil, starosti, ili godišnje doba. Zašto? Zato što su rolke savršeni odjevni komadi. Tako da zaista ne znamo zašto im je to tako dugo trebalo da se vrate na listama trendova?

Sada kada su sedamdesete i dalje tu, i retro luksuzan glam izgled je u porastu, nije ni čudo što volimo da uronimo u prošlost i da imitiramo neke od izgleda zbog kojih uzdišemo do današnjeg dana. Obožavamo izgled Sindi Kraford u farmerkama i jednostavnoj crnoj rolki ili Merilin Monro u njenim pantalonama sa visokim strukom i crnom rolka džemperom.

Zašto ove sezone moramo ponovo nositi uske rolke i kako ih nositi?

Rolka je savršen način da počnete svoj izgled: ona u potpunosti pokriva, možete je prilagoditi bilo kojem stilu, ona može da izgleda seksi, retro, ​​luksuzno, glam... samo osmislite svoj izgled. Osim toga, sedamdesete i devedesete si i dalje na našoj listi inspiracije za narednu sezonu.

Kako ih nositi? Vrlo jednostavno - kako god želite.

Tijesne rolke izgledaju fantastično sa odevnim komadima sa visokim strukom, bez obzira na to da li su u pitanju pantalone ili suknja. Nosite rolku u kombinaciji sa mini suknjom, plisiranom suknjom, suknjom u A-kroju, dječačkim farmerkama, vrećastim farmerkama, patikama, čizmama, gležnjačama…

Ukoliko treba da izdvojimo jedan odjevni komad sa kojim ne bismo kombinovali uske rolke, to su helanke, piše Grazia.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije