Ljepota

Vanja Vasilić: Uvijek sam našminkana

Vanja Vasilić: Uvijek sam našminkana
Vanja Vasilić: Uvijek sam našminkana

Vanja Vasilić, voditeljka na Elta TV u Banjaluci, za svoj modni stil kaže da je šarolik, ali zbog prirode posla najčešće je u prikladnijim izdanjima.

Kada je u pitanju privatni stil, voli da eksperimentiše, a bijela i pastelne boje definitivno dominiraju u njenom ormaru.

"Volim sve da nosim i da kombinujem, ne posvećujem tome veliku pažnju. Ipak, nikada ne bih obukla nešto što mi ne stoji dobro, niti nešto što svi nose. Isto tako nikad ne bih nosila nešto dekoltirano i kratko istovremeno. Volim inače klasiku, poput crnih haljina, bijelih košulja, to je uvijek moderno", kaže nam Vanja.

Za kupovinu odjeće nema određena mjesta, kupuje gdje joj se svidi i uglavnom šta joj je potrebno.

"Ne kupujem samo kupovine radi. Mnogo odjeće dobijam na poklon, a koja je kupljena u nekim većim gradovima gdje ima više izbora", ističe Vanja.

Da se spremi za opušteniju priliku, nije joj potrebno mnogo.

"Ne pretjerujem sa šminkanjem za posao, više volim koji minut duže spavati nego se nešto posebo spremati. Dani kada vodim emisiju su drugačiji, to spremanje traje najmanje dva sata, jer tada moram na profesionalno šminkanje i feniranje, pa to zna potrajati. Kada su izlasci u pitanju ili manifestacije, za sređivanje mi treba oko sat. Često mi se desi da taman kad mislim da sam spremna i to na vrijeme, predomislim se i presvučem u nešto drugo, u posljednjih pet minuta", priznaje Vanja.

Kada je u pitanju dekorativna kozmetika, ova voditeljka voli biti u svakoj prilici našminkana.

"Uvijek sam našminkana, bar one osnovne stvari, puder, maskara i rumenilo, ali kada su neke posebne prilike, volim jaču šminku. Bez obzira na to što sam zbog emisija prečesto jako našminkana, šminka mi nije dosadila", kaže Vanja.

Kao i većina djevojaka, voli cipele, i to je ono što najčešće kupuje.

"Takođe, prosto obožavam satove, ali posebno muške", dodaje Vanja.

Nema omiljenog kretaora, ali se divi kreacijama Karla Lagerfelda i D&G.

"U sredini u kakvoj živimo smiješno je i suludo govoriti o kreacijama velikih dizajnerskih imena. Skoro svi to jedino možemo da vidimo preko ekrana ili gotovo niko ne može da priušti njihovu odjeću. Najvažnije je da znamo nositi odjeću koju obučemo, a da li je to osmislila šnajderica iz komšiluka ili neko svjetski poznat, najmanje je bitno", smatra Vanja.

Ukoliko sebi mogu da priušte, Vanja naglašava da javne ličnosti treba da imaju stiliste.

"Većina naših javnih ličnosti diskutabilno je obučena, pa ne bi im bilo loše da imaju stručnjake u blizini. Prema mom modnom sudu, Bojana Rajić i Jelena Karleuša su osobe koje znaju da se lijepo obuku. Kada je u pitanju oličenje ženstvenosti, to je legendarna Odri Hepbern, koja sve što je nosila i sada je savršeno", kaže Vanja.

Kod sugrađana joj se ne sviđa što mnogi ne znaju kakva se odjeća nosi u kojim prilikama.

"Često vidimo djevojke koje su isto obučene kada izađu naveče u klub i na jutarnju, nedjeljnju kafu. Mislim da većina ne zna kakva se odjeća nosi na posao, kakva u kafanu, kakva u šetnju, kakva u crkvu. Sviđa mi se to što ima dosta starijih dama koje vode računa o izgledu i mogu mlađima održati dobru lekciju kada je stil u pitanju", kaže Vanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije