Ljepota

Volani-romantični detalj koji se uselio u svačiji stajling

Volani-romantični detalj koji se uselio u svačiji stajling
Foto: Ilustracija | Volani-romantični detalj koji se uselio u svačiji stajling

Volani ne odustaju. Zahvaljujući svojoj ženstvenosti, sofisticiranosti i eleganciji postali su apsolutni hit i ove sezone.

Ovaj trend najviše vole žene koje su u duši romantične, jer je i njihov kroj takav - romantičan, lepršav i idealan za predstojeće proljećne dane. Volani se na odjeći pojavljuju na razne načine, na rukavima, bilo majica bilo haljina, potom u kombinaciji sa golim ramenima ili kao mali detalj na kombinezonima, suknjama i hlačama.

Koji god komad odjeće s volanima nosite, biće pun pogodak i nećete proći nezapaženo. Zbog svog lepršavog izgleda idealni su i za dnevne i za večernje kombinacije. Jedan od omiljenih načina za nošenje ovog modnog trenda ove sezone je uz jednostavni džins, uz koji najbolje pristaje lepršavi top, koji dolazi u različitim varijantama. Tu su i karakteristične košulje sa volanima koje karakteriše podignuti okovratnik i mašna oko vrata, a volani se na njima uglavnom nalaze na rukavima ili okovratniku.

Kombinovanje

Ovaj trend možete vješto spojiti s trendom golih ramena, a ostatak outfita neka bude suptilan. Međutim, za koju god varijantu se odlučite nećete pogriješiti. Volani su must have ove sezone.

Spojite li haljinu od tila s mnoštvom volana s omiljenom kožnom jaknom i robusnim čizmama, u trenu ćete se pretvoriti u grunge kraljicu kojoj nikakav nakit nije potreban. Vjerujte nam - ovo je idealna modna kombinacija.

Retro

Ako ste više skloni retru i vintidžu, ima brendova koji donose savršen urbani outfit koji pomalo podsjeća na neka prošla vremena. Bluza s raskošnim volanima i baršunaste hlače visokog struka su tu za vintidž štih, a da ipak ne biste izgledali kao da ste ispali iz neke istorijske predstave, dodajte upečatljive naušnice i šik štikle. Naravno, volani ne vode više samo glavnu riječ na odjeći. Preselili su se i na modne dodatke - nakit, torbice, cipele, rukavice... Ali držite se jednog komada s volanima jer ipak ovaj trend zahtijeva pravilo "manje je više".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije