Ljepota

Voli suknje, trenerke izbjegava

Voli suknje, trenerke izbjegava
Voli suknje, trenerke izbjegava

Bojana Lugonjić iz Doboja, novinarka i voditeljka na Elta televiziji, kaže da voli kada ima dovoljno vremena za spremanje, te da uglavnom boje odjeće bira prema godišnjem dobu.

"Proljeće i ljeto uglavnom volim da dočekam veselim bojama, pa proljeće izborom boja najavim i dosta ranije, dok zimi više biram zagašenije boje", kaže ona.

Kada su modne kombinacije u pitanju, Bojana najviše uživa u haljinama i suknjama, u kojima može da istakne ženstvenost.

"Patike i trenerka su rijetki komadi odjeće u mom plakaru. Pokušavam da izbjegnem kič i mislim da to nije stil koji odaje moju ličnost", priča Bojana, dodajući da je dobar izbor odjevne kombinacije čini samopouzdanijom.

Trudi se da ima dovoljno vremena za sređivanje, ali da to nije uvijek lako izvesti.

"Ne volim da žurim u spremanju jer ne volim kada nisam dotjerana. Sve ukupno moje spremanje za posao zna da traje i sat vremena. Za spremanje za neku manifestaciju koja mi je bitna znam da potrošim dosta više, pa i pola dana", priznala je Bojana.

Karmin je obavezan u njenom nesaseru, zbog čega ih, kaže, često gubi. "Uvijek gledam da kozmetika koju koristim bude kvalitetnija. Kada je u pitanju karmin, najčešće je ružičast. S obzirom na to da me je gotovo nemoguće vidjeti bez šminke, biram kvalitetnije proizvođače, kao što je kozmetika Max Factor, Loreal, Vichy… Kada su u pitanju parfemi, koristim blaže note, a 'slatkasti' me guše", kaže Bojana.

Iako obožava šminku, u dnevnim varijantama je ipak koristi manje, za razliku od večernjih događaja i pojavljivanja pred kamerama.

Za posao novinara smatra da je dosta potcijenjen, ali da u njemu ipak uživa i daje sve od sebe da napreduje.

Dio je emisija "Kafa u 5" i "Pod istragom", za koje radi priloge iz Doboja, a nedavno je pokrenuta i emisija "Hronika dobojske regije", koju uređuje i vodi.

"Četvorogodišnje iskustvo na Elta TV mi mnogo znači. Koliko god nekad bilo teško, volim što sam prošla kroz većinu novinarskih žanrova, od informative do sporta", istakla je Bojana.

Pamtiće poplave

Bojana kaže da je rad za vrijeme poplava koje su prošle godine pogodile Doboj bile iskustvo ne samo na životnom polju, već i profesionalnom. Ističe da su je slike koje je tih strašnih dana viđala još više uvjerile da se može nositi sa pozivom koji je izabrala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije