Ljepota

Završen "Nivea bh. Fashion Week"

Završen "Nivea bh. Fashion Week"
Završen "Nivea bh. Fashion Week"

Modnom revijom Marije Perić upotpunjenom performansom koji je zvanice oduševio, ali i rasplakao, u srijedu naveče je završen 34. "Nivea bh. Fashion Week Sarajevo".

Modna revija najnovije kolekcije ekskluzivnih torbi ove kreatorke počela je interpretacijom Deena Backovića. Reviju su nosile poznate ličnosti, između ostalih Dajana Rosuljaš, Hana Hadžiavdagić, Tanja S. Đurović i drugi.

Revija ove kreatorke zatvorena je izlaskom na pistu Donne Ares, poslije čijeg su defilea zvanice dana mode u Sarajevu ustale odavši joj poštovanje.

Jan Angie Kaser, dizajner iz Doboja, je zasigurno svojom kolekcijom obilježio ovogodišnji "Fashion Week".  Tematikom, koja je inspirisana ženama, Kaser je želio da pošalje poruku o jednakosti polova, uvažavanju majčinstva i prestanku nasilja nad ženama. Na ovogodišnjem "Fashion Weeku" se u okviru takmičenja "Perwoll New Generation 2015" predstavila i Tihana Todić iz Banjaluke, čija je kolekcija među 20 dizajnera proglašena najboljom, čime je mlada dizajnerka dobila mogućnost da se predstavi u okviru glavnog programa na sljedećem "Fashion Weeku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije