Ljepota

Žizel Bundšen završila karijeru modela

Žizel Bundšen završila karijeru modela
Žizel Bundšen završila karijeru modela

Poslije 20 godina karijere u svijetu modne industrije, brazilska manekenka Žizel Bundšen u srijedu naveče je u Sao Paulu posljednji put prošetala po modnoj pisti.

"Zahvalna sam što mi je, kada sam imala 14 godina, data šansa da krenem u ovo modno putovanje. Poslije 20 godina u ovoj industriji, radim svoju posljednju reviju i privilegovana sam što sam mogla da biram koja će to revija biti", napisala je ona na Instagram profilu prije same revije.

Ona je otvorila Nedjelju mode u Sao Paulu. Simbolično, jer su je upravo na tom mjestu, u tom gradu, zapazili agenti "Elite model look". Sa posljednjim koracima na modnoj pisti krenule su i suze.

Bundšenova, koja je udata za američku ragbi zvijezdu Toma Brejdija, rekla je uoči nastupa na Nedelji mode da će joj to biti posljednji profesionalni izlazak na modnu pištu.

"Moje tijelo mi govori šta treba da radim, a sada mi kaže da je vrijeme da prestanem. Poštujem svoje tijelo i smatram povlasticom mogućnost da odustanem. Ne vidim kako je moguće da nastavim sa manekenstvom, a da i dalje radim na ostalim projektima", rekla je Žizel za američke medija i istakla da će nastaviti da snima editorijale i reklame.

Bundšenova je bila 12 puta zaredom najplaćenija manekenka na svijetu, kao muza Karla Lagerfelda, a ona je i zaštitno lice parfema Chanel No.5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije