Ljubav i seks

10 seksi izazova koji će ga zapaliti

10 seksi izazova koji će ga zapaliti
10 seksi izazova koji će ga zapaliti

Seks je igra u kojoj je svašta dozvoljeno, a na vama i vašem partneru je da je začinite kako god znate.

Izazov 1.

Kada bude najmanje očekivao zgrabite ga i strastveno ga poljubite. Neka vaš vlažni poljubac potraje. Bacite ga na krevet i poigrajte se s jezikom.

Izazov 2.

Tokom seksa nikako ne skidajte štikle. One će dodatno rasplamsati strasti i on im neće moći odoljeti. Za seks u štiklama najbolje su misionarski položaj.

Izazov 3.

Skinite mu svu odjeću zubima, a ruke upotrijebite za stimulaciju njegovih erogenih zona. Ne postoji ništa seksepilnije od žene koja preuzima kontrolu.

Izazov 4.

Prekrijte mu oči maramom ili kravatom i pružite mu nezaboravno iskustvo. Na taj način ćete probuditi sva njegova čula. Ne zaboravite na jezik i dodatna pomagala poput kockice leda ili pera.

Izazov 5.

Preuzmite kontrolu i popnite se na njega u sjedeći položaj. Upotrijebite bokove i zadnjicu za ples u krilu i ne zaustavljajte se dok ne poludi.

Izazov 6.

Koristite li zaštitu prezervativ nanesite ustima. Ako ne, poigrajte se tehnikom oralnog zadovoljavanja bez ruku. Budite nježni.

Izazov 7.

Pripremite mu pravo slasno iznenađenje. Napravite sebi bikini od šlaga, legnite na krevet i poslužite mu desert koji neće tako lako zaboraviti.

Izazov 8.

Provedite cijeli dan potpuno goli. Doručkujte, tuširajte se zajedno i gledajte televiziju tako da su vam tijela spojena u spoon položaj. To će rasplamsati strasti i običan dan pretvoriti u jednu dugu predigru, piše Kolektiv.me.

Izazov 9.

Tokom predigre u kojoj ste i na njemu, nježnim šapatom i strastvenim dahtanjem mu opišite situaciju koja slijedi. Opišite mu što ćete napraviti i što želite da on napravi vama.

Izazov 10.

Iznenadite ga dok je pod tušem ili u krevetu, nježno se spustite i zadovoljite ga, ali ne do kraja jer to je samo početak vatrenog seksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije