Ljubav i seks

5 znakova da je dobra u krevetu

5 znakova da je dobra u krevetu
5 znakova da je dobra u krevetu

Naučnici kažu kako je moguće pomoću pojedinih znakova predvidjeti da je djevojka sa kojom izlazite dobra ljubavnica u krevetu.

Donosimo vam neke od njih.

Zna šta hoće

Djevojka, koja na vaše pitanje šta biste mogli da naručite u restoranu, umjesto odgovori, odnosno jasno i precizno kaže šta želi da jede, najvjerovatnije je puna samopouzdanja, što je jedan od bitnih preduslova za dobar seks. Devojka koja zna šta hoće, čak i kada su banalne stvari poput odabira hrane u pitanju, zadovoljna je sobom, svojim tijelom i postoji velika vjerovatnoća da će biti dobra ljubavnica. Sa druge strane, ne smijete da zaboravite da su ljudski ukusi i želje u krevetu različiti kao i odabir hrane, pa se nemojte previše oslanjati na ove signale.

Posmatrajte je dok jede

Obratite pažnju na koji način djevojka jede svoju hranu. Da li uživa? Da li jede polako ili brzo grabi svaki sledeći zalogaj?

Ukoliko jede sporo, najvjerovatnije voli da vodi ljubav polako i senzualno, a ako strastveno uživa u hrani, postoji mogućnost da je strastvena i pasionirana ljubavnica.

Izbor sladoleda

Možda ćete otkriti savršenu ljubavnicu pomoću njenog omiljenog sladoleda.  Prema nekim istraživanjima, oni koje vole sladoled sa ukusom kafe (najčešće su dramatični, zavodnici i kokete) najbolje se poklapaju se ljubiteljima sladoleda od jagode. A je obožavateljkama sladoleda od vanile, koje su veoma ekspresivne u svojim emocijama, najbolje odgovaraju snažni i jaki momci, piše Men‘ s Health.

Dobro se ljubi

"Način na koji se ljubite govori mnogo i o načinu na koji vodite ljubav. Ljubljenje nazivam facijalnim vođenjem ljubavi. Nisu u pitanju samo usne, radi se o govoru čitavog tijela. Ukoliko vas dodiruje tokom poljupca i pripija svoje tijelo uz vaše, najverovatnije će vam seksualni odnos biti super", kaže seks ekspert Ava Kadel.

Super đuska

Naravno da ne mora da znači da su djevojke koje nemaju ritma i ne umijeju da plešu lijenje u spavaćoj sobi. Međutim, radi se o energiji. Djevojka koja voli i pritom umije lijepo da đuska predstavlja energičnu i lijepo raspoloženu osoba, što upućuje na društveno aktivnu i samopouzdanu osobu, što je jedan od bitnih, ali ne i presudnih pokazatelja kakav će vam seks izgledati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije