Ljubav i seks

7 loših ljubavnih savjeta

7 loših ljubavnih savjeta
7 loših ljubavnih savjeta

Ako slušate priče o tome kako treba s muškarcima vjerovatno ste zbog takvih savjeta propustili mnoge prilike.

Evo koji su najgori ljubavni savjeti koje možete dobiti od nekoga:

Morate naći savršenog muškarca

Baš niko na ovom svjetu nije savršen. Svi imamo mane. Imate ih i vi pa bi bilo nerealno očekivati da tražite nekog bez mane. Ali, svakako postoji tip koji je dovoljno dobar i koji će zadovoljiti barem one najvažnije stvari, piše Index.ba.

Ne prihvatajte poziv na dejt u poslednjem času

Ako večeras niste imali nikakvih planova, a on je nazvao u poslednjem trenutku i kaže da ipak ima vremena i da je maloprije dobio karte za predstavu koja počinje za tri sata, zašto ne biste prihvatili poziv? Ako je to prvi put, on vaš pristanak sigurno neće smatrati očajnim potezom.

Nemojte mnogo da jedete

Salata na prvom dejtu - jer ne želite da odmah vidi koliko možete da pojedete? Činjenica je da će on kad tad vidjeti koliko zapravo možete da pojedete i sigurno neće misliti da vam je dovoljno tri lista salate.

Žena bi uvjek trebalo da traži ono što želi. Jedino o čemu bi trebalo da vodi računa je da cijena bude u granicama pristojnosti i o tome da izbjegavate luk i bijeli luk, ako želite da se veče završi poljupcem.

Nemojte da mu se javljate tri dana poslije dejta

Koliko ste puta čuli onu priču da žena nikad ne treba da se javi prva ili da ne treba da se javlja tri dana nakon dejta? Ako vam je bilo lijepo, zašto to ne biste podijelili s njim? Porukom zahvalnosti na lijepoj večeri ispašćete pristojni i zainteresovana, ali ne i očajni. A i njega ćete malo ohrabriti.

Nemote spavati s njim prije trećeg dejta

Sigurno ste čuli negdje da s muškarcem ne biste smjeli da spavate na prva tri dejta. Ali, činjenica je da ne bi trebalo da se zamarate brojkama, nego time koliko mu vjerujete.

Nema leptirića u stomaku, nema ni drugog dejta

Na prvom dejtu nije bilo iskrica? Za ljubav je potrebno vreme. Kao prvo, to je bio tek prvi put i sigurno niste stigli da se upoznate kako treba. Drugo, bili ste nervozni. Na drugom dejtu ćete svakako biti opušteniji, pa ako vam je bilo prijatno na, on definitivno zaslužuje taj drugi sastanak.

Morate malo glumite

Kako ćete s nekim uspostaviti iskrenu vezu, ako niste iskreni? Nema potrebe za glumom, već budite ono što jeste. Naravno, to svakako nije zeleno svjetlo za to da mu ispričate cijelu životnu priču na prvom sastanku. Malo tajnovitosti uvjek je dobra odluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije