Ljubav i seks

7 seksi grešaka koje sebi ne smije dozvoli nijedan muškarac

7 seksi grešaka koje sebi ne smije dozvoli nijedan muškarac
7 seksi grešaka koje sebi ne smije dozvoli nijedan muškarac

Nije rijetka pojava da se čovjek izblamira u seksu, naročito ako prvi put spava s nekom djevojkom.

Budući da nije lako povratiti samopouzdanje poslije takve epizode, bolje je pripaziti da vam se ne desi.

Muškarci često vole da se prave važni kad je seksualno umijeće u pitanju, pa imamo česte slučajeva Kazanove u pokušaju, ali stvarnost je malo drugačija. Donosimo vam sedam najčešćih grešaka koje muškarci prave u krevetu:

Tihi igrač

Začuđujući broj muškaraca je prilično tih tokom odnosa, zbog čega im se partnerke ponekad osjećaju udaljeno. Iako niko ne očekuje životinjsko rikanje, senzualno uzdisanje pokazaće da uživate u odnosu, i da vas nije strah da to i pokažete.

Brza predigra

Već ste sigurno čuli da muškarci vole na brzinu da odrade predigru, pokušavajući što prije da pređu na konkretan odnos, i da uživaju u pravoj stvari. Ali, u stvarnosti, predigra je jako važna za istinsko uzbuđenje žene, pa slobodno produžite poljupce, zagrljaje i nježno skidanje odeće. Ako usporite ljubavnu igru na početku, kasnije ćete oboje još više uživati u njoj,pše 24 sata.

Pazite na prste

Penetracija prstima je čest oblik predigre. Ali, muškarci često znaju da izgube kontrolu. Posmatrajte neverbalne znakove vaše partnerke koliko joj prija ovaj način igre, te po potrebi smanjite tempo i snagu dodira.

Pregruba stimulacija

Za žene, klitoralna stimulacija daje snažnije osjećaje nego sama penetracija. Stoga nikad ne zaboravite ovaj dio njenog tijela. S druge strane, nemojte vršiti pretjerani pritisak. Kako je izuzetno osjetljiv, snažniji dodiri mogli bi čak i da je zabole.

Fokusiranost samo na jedan dio tijela

Ako želite da joj pružite istinsko zadovoljstvo, nemojte se koncentrisati samo na jedan dio njenog tijela. Nakon što joj izljubite vrat, prijeđite na grudi, a zatim na klitoris. Ne zadržavajte se predugo na istom mjestu, ali računajte i da je prevelika stimulacija može isto biti neugodna za ženu.

Izostanak nježnosti nakon muževnosti

Ako vaša partnerka voli malo siroviju igru i snažnije pokrete tokom odnosa, vaš je zadatak da ih pružite. Ali, kad se strasti umire, pokažite nježniju stranu. Zagrlite je i nježno dodirujte po licu. Tako ćete ostaviti utisak muževnosti i vještine u vođenju ljubavi.

Fokusiranost samo na G - tačku

Poznato mjesto ženskog užitka nalazi se na gornjoj strani vaginalnog zida. Ima rebrastiju teksturu na dodir, pa se može i napipati prstima. Iako je ključna za istinsko uživanje nježnijeg spola, G-tačka ne bi trebalo da vam bude opsesija. Čak i ako uspijete da je pronađete, ne zaboravite ostale dijelove njenog tijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije