Ljubav i seks

Bik zavodi pogledom, Škorpija magnet za žene

Bik zavodi pogledom, Škorpija magnet za žene
Bik zavodi pogledom, Škorpija magnet za žene

Tek ste upoznali zgodnog muškarca i odmah vas kopka šta je u horoskopu.

Pitate se kada je pravi trenutak da mu postavite to pitanje... Strpite se, probajte da na osnovu njegovih spoljašnjih karakteristika prepoznate njegov znak.

OVAN – On je visok i sportski građen, a čak i ako nije, sigurno je veoma mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka. Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmijeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i direktan nastup u razgovoru.

BIK – Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama ljepšeg pola. Osvaja šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom. Može da bude "skockan" u skladu sa najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvijek ima lijepe manire i kavaljerski pristup.

BLIZANCI – Najčešće je visok i vitak, lijepe kose i dječak u duši, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, tačno zna kako da šarmira žene. Prvi put ga vidite, ali imate utisak kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvijek spreman za akciju.

RAK – Izgleda usporeno i mirno, ali žene osjećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumevanje i nježnost. Muškarac Rak može da bude i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i porodici.

LAV – Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gdje god da se pojavi, hoda ponosno, izgleda autoritativno, ima lijepu često talasastu kosu, izražajne oči, jaču muskulaturu i krupne šake. Siguran je u sebe, šarmantan, otmen i pomalo djetinjast. Bilo da je opušten ili ljut iz nekog razloga, uvijek je dostojanstven.

DJEVICA – Ovo je veliki šarmer, nasmIJejan, ljubazan, komunikativan, duhovit, zabavan. Dugo zadržava mladolik izgled, više voli da se oblači ležerno i nosi farmerke nego skupe krpice. Sklon je krajnostima, a u razgovoru i raspravama. Obraća pažnju na detalje i ima dobro pamćenje.

VAGA – Ovaj horoskopski znak, pod uticajem Venere, uvijek plijeni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmenost, prema ženama su kavaljeri i nikada ih ne ostavljaju. Izgled im je veoma važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri. Izgledaju uredno i njegovano, uglavnom  do poznih godina izgledaju mladoliko.

ŠKORPIJA - Harizma, seksi imidž, zavodnički osmijeh i džentlmenski maniri privlače žene kao magnet i zato vole da budu u društvu muškarca Škorpije. Čak i predstavnici koji na prvi pogled izgledaju  sasvim mirno i dobrodušno, ostavljaju jak utisak na dame jer naslućuju da su opasni. Izraz lica nikada ne otkriva njegove misli i namere.

STRIJELAC – Uglavnom je krupan, pa može da izgleda lijeno i usporeno, a zapravo je sportski tip. Osvaja neposrednošću i duhovitošću, naročito ako nije fizički atraktivan. Oblači se ležerno i sportski, dinamičan je i ne drži ga mjesto. Voli putovanja i provod, deluje mladoliko više zbog svog ponašanja nego zbog izgleda.

JARAC - Ima prodoran i pronicljiv pogled, izgleda pomalo hladno i uzdržano, što uglavnom intrigira žene. Srednje je visine, tamnije kose, a ukoliko ima svjetliju put, do poznih godina izgleda mladoliko. Nije mnogo komunikativan sa nepoznatima, dok je sa onima koje dobro poznaje veoma pričljiv, zabavan, opušten.

VODOLIJA – Zanimljiv je, neobičan, šarmantan i često hoda pogrbljeno. Iako izgleda rasijano, njegovom pronicljivom pogledu ništa ne može da promakne. Vodi računa o oblačenju, ili nosi brendiranu garderobu ili njeguje svoj stil, po kojem je prepoznatljiv. Voli umjetnost, nauku, radoznao je u razgovoru.

RIBE - Pogled muškarca Ribe uvijek govori više od riječi, ali mnogo toga i skriva. Pokreti su mu hitri, kosa često "neposlušna", crte lica prijatne, a ten nežan. Izgleda energično, mladoliko i voli da se sređuje. Skoro  nikada neostavlja utisak grubijana i mačo muškarca, već osobe koja uvijek želi da pomogne, prenosi PRVA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije