Ljubav i seks

Gdje on želi da ga dirate

Gdje on želi da ga dirate
Gdje on želi da ga dirate

Znate li kako dodirivati muškarca? Osim onih dijelova tijela koji su vam sada pali na pamet, postoje još neki kojima biste trebale posvećivati malo više pažnje.

Vjerojatno znate koja njegova strateški najvažnija mjesta na tijelu treba dirati i kako to raditi. No, zasigurno nepravedno zanemarujete ostale dijelove tijela, a koje on želi da

dodirujete i ljubite. Upravo tim dijelovima tijela pozabavila se američka seksualna terapeutkinjaJoy Davidson. Ona je razgovarala s muškarcima o njihovim erogenim savjetima i otkrila je koje dijelove tijela žene najčešće zanemaruju, a ne bi trebale. Prenosimo vam nekoliko njezinih savjeta.

Vrat

Muškarci vole kada im žene nježno dodiruju i ljube vrat jer ih to pomalo škaklja, ali im jednako tako budi onaj senzacionalni osjećaj koji se proteže duž kralježnice. Što nježnije to radite, njemu će biti bolje. Smijete koristiti jezik, vrhove prstiju i nokte, ali vrlo, vrlo lagano.

Leđa

Vjerovali ili ne, muškarcima su i leđa erogena zona koju žene često nepravedno zanemaruju. Dodirivanje leđa u njima budi osjećaj ugode i topline te one pozitivne uzbuđenosti. Dodirujte ga dlanovima, kosom, jezikom, prstima i noktima. Nemojte biti previše nježne jer muškarci mogu podnijeti čvršće dodire od žena na leđima.

Uši

Mnogi muškarci opisuju kako im neobično godi kada im žena ljubi uho. Jednako kao i ženama, i muškarcima je to erogena zona. Najbolji alat za taj dio tijela je jezik. Neka

bude razigran i vješt i neka dodirne svako mjesto uha. Nije loše ni igrati se dahom, samo pazite da bude priljubljen uz njegovo uho kako bi imao učinka.

Usne

Baš kao i ženske, i muške su usne nježne. Stoga vrlo nježni poljupci i lagani dodiri jezikom njega će snažno uzbuditi. S vremenom možete pojačati intenzitet poljubaca. Nakon što istražite njegov vanjski dio usana, bacite se na unutarnji dio i istražujte. Njegova reakcija bit će snažna.

Stražnjica

Budući da se muškarcima stres nakuplja u stražnjici, posvetite joj malo više vremena. Njega će to opustiti, ali istodobno i uzbuditi. Priuštite mu pravu masažu. Dakle, pustite prstima i dlanovima da plešu na njegovoj stražnjici, a ritam neka bude kombinovan malo nježno, pa malo čvršće.

Unutarnja strana bedara

Milovanje njegovih bedara, posebno unutarnje strane, mali je uvid u ono što ga čeka kad žena krene na strateški najvažnije mjesto. Dakako, to u njemu izaziva eksploziju uzbuđenja. Prilikom milovanja toga dijela tijela koristite sve što vam je na raspolaganju – usne, jezik, prste, dlanove i nokte, ali nježno.

Ruke

Vrlo često žene zanemaruju područje ruku, a muškarci vole kad ih se dodiruje po rukama. Prelazite noktima od njegova ramena pa sve do prstiju. Činite to vrlo polagano i nježno. Potom istom tom putanjom prođite sitnim poljupcima, a dopušteno je i povremeno milovanje jezikom. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije