Ljubav i seks

Izbjegavajte ova mjesta za seks

Izbjegavajte ova mjesta za seks
Izbjegavajte ova mjesta za seks

Koliko god otvoreni bili, na nekim mjestima jednostavno ne treba prakticirati seks.

Nepristojno je, a možda čak i opasno po zdravlje, prenosi T-portal.

Bazen

Opasnosti seksa u bazenu poznate su svima. Razne gljivice, bakterije, a i činjenica da će voda isprati sve prirodne i umjetne lubrikate koje biste mogli koristiti. Ne zvuči više toliko seksi.

Kada

Iako seks na ovom mjestu zvuči zabavno, manjak prostora i visoka temperatura u kupaonici mogu stvari učiniti prilično neudobnima, ali i potencijalno opasnima. Strastven seks u ovom bi slučaju lako mogao postati prava gnjavaža dok pokušavate namjestiti pozu u kojoj nećete proklizati ili pak zaroniti.

Na poslu

Ljeto djeluje na hormone i možda vam se, ako imate zabranjenu aferu na poslu, teško suzdržati, no ne i za seks na poslu. Osim što nije primjereno i mogu vas uhvatiti, neodgovorno je i nepristojno. Ne, ne i opet ne!

Plaža

Iako zvuči kao odlična ideja, posebno nakon nekih romantičnih scena u holivudskoj produkciji, ona nije baš najbolje mjesto za seks. Ni kamene ni pješčane plaže nisu dobre za seksi egzibicije na otvorenom. Na prvoj bi vam moglo biti prilično neudobno, a pijesak, koliko god udoban bio, može vam se uvući i u dijelove tijela za koje niste znali ni da postoje. Previše brige za tako malo dobivenog.

Puna plaža

Da, da i to se događa. Vjerojatno je teško naći osobu koja barem jednom nije vidjela par koji ponesen strastima razmjenjuje strasti na luft madracu ili u nekoj barci. Zar vam to zaista treba? Nepristojno i degutantno. Intimu zadržite za sebe. Usput, na plaži ima i male djece, a i vjerojatno ljudi sa slabijim srcem.

Javni WC

Najvažnije, a možda i jedino potrebno da vas odvrati od ovog nauma. Odvratno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije