Ljubav i seks

Mali vodič za seks u moru

Mali vodič za seks u moru
Mali vodič za seks u moru

Seks u vodi za mnoge je jedna od dražih erotskih maštarija, no za taj scenario potrebno je i neko predznanje o mogućim pozama koji će takvu avanturu učiniti uzbudljivom i nezaboravnom.

Osjećaj adrenalina zbog mogućnosti da ćete biti uhvaćeni, blizina golog tijela i osjećaja bestežinskog stanja u moru svakako čine ideju seksa u vodi vrlo privlačnom, piše Lj&Z.

Ipak, ne zaboravite kako voda ne pruža nikakvu zaštitu od trudnoće ili polnih bolesti, a kondom takođe nije poželjan jer ga može oštetiti hlor ili so, pa se osigurajte alternativnom kontracepcijom.

Seks u moru  

Imajte na umu da morska voda pomaže u ispiranju prirodnog lubrikanta tj. vlažnosti vagine, pa sa samim seksom pričekajte sve dok partnerka nije jako uzbuđena kako bi se smanjila mogućnost boli.

U plićaku  

Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do prsa, tako da muškarac ostane da stoji, dok će ga partnerka obgrliti nogama koje on pridržava nadlakticama dok je drži za stražnjicu. Podizanjem i spuštanjem njenih nogu, kao i pomicanjem s talasima, mijenja se ugao penetracije, što će pridoneti uzbuđenju.

Poza morskog konjica

Ako ste u samom plićaku gdje voda ne doseže ni do koljena, na primjer po noći, idealna poza je ona u kojoj je ona “gore”. Muškarac treba da legne na leđa i pridigne se na podlaktice, dok partnerkaa može da zauzme pozu “kaubojke” tako da je leđima okrenuta od njegovog lica, u sjedećem položaju i sa stopalima na dnu mora. Rukama se može osloniti na njegovu karlicu kako bi osigurala oslonac.

Poza “u zagrljaju”

Partner treba da sjedne na morsko dno u poziciji tzv. turskog sjeda, dok će partnerka sjesti na njega i obgrliti ga nogama, tako da položi potkolenice na dno. U ovoj pozi je oslonac vrlo dobar, pa pruža maksimalan užitak, a jednako tako ostavlja slobodne ruke partnera kojima se možete grliti i dodatno stimulisati. Ipak, pripazite da na morskom dnu nema ježeva ili pak oštrog šljunka.

Uz pomoć bove

U pomoć vam mogu priskočiti bove koje oba partnera mogu primiti rukama tako da muškarac stoji iza partnerke i ulazi straga. Ona može staviti noge u gotovo sjedeći položaj i nasloniti se na njega.

Dušek kao pomagalo

Ako imate dušek možete se udaljiti od obale i uživati u većoj diskreciji, dok će on poslužiti kao svojevrsni krevet. Partnerka treba da legne potrbuške na gumeni dušek tako da joj noge budu u vodi, a guza na samom pregibu. Partner treba da priđe sa njene stražnje strane te podizanjem i spuštanjem njenih nogu diktira tempo.

Bude li vam ova poza teško izvodljiva, uvijek možete uživati u oralnom seksu, gdje je dubina nebitna i možete se smijenjivati na vašem dušeku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije