Ljubav i seks

Mijenjajte rutinu da bi seks bio sjajan: 3 savjeta za nove užitke

Mijenjajte rutinu da bi seks bio sjajan: 3 savjeta za nove užitke
Mijenjajte rutinu da bi seks bio sjajan: 3 savjeta za nove užitke

Seksualni život zahtijeva konstantan napredak, promjene... Za vas smo pronašli nekoliko stručnih savjeta kako da poboljšate seksualni život. Ne ustručavajte se i sprovedite ih u djelo.

Oboje ćete biti, sasvim sigurno, zadovoljni, piše B92.

Sa partnerom budite iskreni, razgovarajte i o svojim erotskim snovima, željama... Ne stidite se da ih sprovedete u djelo

SEKSUALNE MAŠTARIJE

Igrajte se, kao biste što bolje upoznali partnera, savjetuje Graham Masterton, autor knjige „Tajne seksualno neodoljivih žena“.

"Svako ima tajne seksualne maštarije koje ne otkriva čak ni partneru. Evo načina kako da ih saopštite. Uzmite ceduljice i oboje napišite tri fantazije na papiru. Označite ih brojevima od 1 do 6. Bacite kocku i uzmite papirić označen brojem koji ste dobili na kocki, s tim da morate da uradite ono što piše na papiru koji ste dobili", kaže autor poznate knjige.

Iznenadićete se - možda će htjeti da vam obrije bikini zonu, možda ćete vi poželjeti seks pod tušem ili vezivanje za krevet. Napišite šta želite.

STALNE PROMJENE

Dr Bernie Zilbergeld, seksualni terapeut iz Oaklanda, daje zanimljive prijedloge kako da unesete kreativnost u seksualni život.

"Dobar seks je onaj seks koji je uvijek drugačiji. Kako biste začinili stvari, koristite različite proizvode tokom predigre. Nabavite čokoladnu boju za tijelo i premažite se njom. Ili pernatim čistačem prašine nanesite na partnerovo tijelo slatku prašinu (proizvode možete nabaviti u seks shopu), pa je ližite – kaže terapeut.

KORISTITE PREDMETE KOJE IMATE U KUĆI

Brenda Venus, autorka knjige „Tajne zavođenja za žene“, otkriva nekoliko tajni.

"Nova mekana četkica za zube može biti nevjerovatna seksualna igračka. Zamolite partnera da pređe nježno četkicom preko vaših grudi i cijelog tela – osećaj je nevjerovatno erotičan. Zatim vi stimulišite njegovo tijelo – fokusirajte se na bradavice. Iako to većina muškaraca ne govori (a mnogi to ni ne znaju) bradavice su vrlo osjetljive i predstavljaju tajnu erogenu zonu – savetuje isuksna novinarka i spisateljica priručnika o zavođenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije