Ljubav i seks

Mjesta na kojima se parovi najčešće povrijede tokom seksa

Mjesta na kojima se parovi najčešće povrijede tokom seksa
Mjesta na kojima se parovi najčešće povrijede tokom seksa

Svake godine trećina odraslih se povrijedi tokom seksa, a ponekad su povrede muškarca ili žene toliko teške da moraju izostati s posla. Istraživanje je pokazalo koja su to mjesta s najvećim opasnostima od povreda tokom seksa.

Na fotelji ili kauču

Ako i sutra želite gledati vašu omiljenu seriju iz udobne fotelje ili kauča u dnevnoj sobi, dobro razmislite o tome koliko akcije može podnijeti vaš kauč ili fotelja.

Na stepenicama

Možda mislite da ste dovoljno vješti i fleksibilni, ali prilikom seksa na stepenicama u kući scenarij vrlo lako može otići u smjeru u kojem niste željeli. Ako imate tepih na stepenicama vrlo je moguće da ćete nakon strastvenih igrica na tijelu imati "opekotine" od tepiha.

U automobilu

Osim što je protivzakonito i lako možete biti uhvaćeni, uopšte nije zabavno kad vas se koljeno zaglavi između sjedala i vrata ili još gore u "džepu" na vratima.

Pod tušem ili u kadi

I kad ste sami pod tušem ili u kadi postoji mogućnost da se poskliznete i padnete, a kad vas je dvoje - opasnost je još i veća.

U spavaćoj sobi

I krevet ima svoje granice i može podnijeti određenu količinu akcije. Vjerovali ili ne, pokazalo se da su povrede prilikom pucanja kreveta češće nego što mnogi misle.

Na stolici

Koliko god vam se stolica činila primamljiva za seks, najbolje je da ne pokušavate. Odustanite od te ideje iako mislite da posjedujete potrebne vještine i da ste naišli na dobre savjete, piše Hot.hr.

Na kuhinjskom stolu

Ako se već želite poseksati na kuhinjskom stolu, pobrinite se prvo da su sve stvari i oštri predmeti s njega uklonjeni. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije