Ljubav i seks

"Morala sam da se liječim od seksualne zavisnosti"

"Morala sam da se liječim od seksualne zavisnosti"
"Morala sam da se liječim od seksualne zavisnosti"

Gejl Porter (43) se nikad nije ustručavala da podjeli detalje iz svog privatnog života sa medijima. Sada je ova televizijska voditeljka iz Škotske otkrila da je morala da se obrati za pomoć stručnjacima kako bi se izborila sa zavisnošću od seksa.

Prethodno je pričala o svojoj alopeciji i bipolarnom poremećaju, a sada je otkrila da vjeruje da je njena seksualna zavisnost simptom njene depresije.

Zbog toga je odlučila da se pridruži grupi za samopomoć, ali je shvatila da su joj muškarci iz te grupe odvlačili pažnju i morala je da krene u grupu u kojoj su samo žene, prenosi Blic.

- Bila sam u grupi seksualnih zavisnika. A kada bi se sastanak završio, umjesto da se raziđemo, često smo u paru išli nečijoj kući. Zato sam morala da pređem u isključivo žensku grupu – kaže ona.

Gejl, koja ima jednu kćerku, alopeciju je dobila 2005. zbog prevelikog stresa. Ona se razvela od oca svoje kćerke, Dena Hipgrejva, i trenutno je u potrazi za dečkom. Ipak, priznaje da se plaši da će njena ćelavost otjerati muškarce.

- Nedavno sam gledala emisiju na televiziji u kojoj je mladić na pitanje čega se najviše plaši na prvom sastanku odgovorio da mu je najveći strah „da ga spare sa ženom koja nema kosu“. Najgora stvar koju ćelavost donosi je usamljenost. Pitam se da li sam bila toliko loša osoba u prošlom životu da zaslužim ovo. Prijatelji vam kažu da to nije bitno, ali je zaista ograničavajuće – priča ona.

Gejl trenutno piše svoju autobiografiju i sledećeg mjeseca će se pojaviti u komediji „Whingeing Women“ u Kraljevom teatru u Glazgovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije