Ljubav i seks

Najgora ženska greška u seksu koja iritira muškarce

Najgora ženska greška u seksu koja iritira muškarce
Najgora ženska greška u seksu koja iritira muškarce

Muškarci misle da ste seksi dok ih sami ne uvjerite u suprotno, objašnjava Laurel, stručnjak za veze.

Mnoge žene se osjećaju nesigurno u sopstvenoj koži, pa često traže potvrdu od svojih partnera da su im seksi, ni ne shvatajući koliko takav manjak samopouzdanja negativno utiče na odnos i na seksualnu želju, prenosi ATV.

Ako partneru često postavljate pitanja poput: „Izgledam li debelo u ovome?“, „Vidiš li ovaj višak koji se pojavi kad obučem farmerice?“, „Jesam li ti seksi?“… Bolje je da prestanete s tim čim prije.

Stručnjak za veze Laurel Hous smatra da zbog učestalog isticanja vlastitih mana ne činite dobro ni sebi, a ni vašoj vezi.

„Muškarci misle da ste seksi dok ih sami ne uvjerite u suprotno. Iako se svako od nas ponekad zbog nečega osjeća nesigurno, to ne znači da je zdravo konstantno kritikovati samog sebe i ljutiti se ako partner ne vidi vaše male nesavršenosti“, objasnila je Laurel.

„Ako želite da vaš odnos bude još bolji i da traje, morate da obuzdate vlastitu nesigurnost. Ionako već znate da vas obožava, da ste mu seksi i da želi da bude s vama zbog toga što jeste i kakvi jeste. Zašto uopšte da to dovodite u pitanje?! Vrijeme je da dignete glavu i da poradite na samopouzdanju“, savjetuje ona.
Već je bilo govora o tome koliko je samopouzdanje važno za uspjeh u vezi, kao i za zdrav seksualni život. Muškarce uzbuđuje kad je partnerka sigurna u sebe i kad se dobro osjeća u vlastitom tijelu. Nesigurnost i kvalitetan seksualni život ne idu zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije