Ljubav i seks

Ne vraćajte se starim ljubavima

Ne vraćajte se starim ljubavima
Ne vraćajte se starim ljubavima

Iako ga još niste preboljele i svaki put kada vam on da nadu da bi moglo biti opet nešto između vas, vi mu se vratite.

Međutim, to ne trebate raditi.

Ako mu se stalno vraćate i svaki put budete povrijeđene, prestanite to da radite. Prestanite mu opraštati stvari koje su loše za vas. Svaki put iznova osjećate tugu koja je sve jača i koja na vaš život na samom kraju može da ima kobne posljedice.

Ako stalno očekujete da vam se javi, a on se ne javlja ili vam se javi, ali poruka ne bude sadržaja kojeg biste vi željeli, to vam je znak da mu nije stalo do vas i da trebate odustati od te veze i krenuti dalje.

Ako mu je više stalo do drugih stvari i osoba, nego do vas, on vas ne zaslužuje. Osoba kojoj je stalo do vas će uvijek biti sa vama i nikada mu ništa neće biti važnije od  vas.

Čak i kada uradi nešto loše on nikada ne želi da vam se izvini za to, mada vi svaki put kada pogriješite, izvinjavate se. On se prema vama ponaša kao da ste vi tu uvijek za njega, a on za vas samo kada njemu odgovara.

Ako on stalno laže i nikada ne dobijete od njega pravu istunu, zaboravite ga. Nije vas vrijedan.

Ako on stalno pronalazi izgovore da se ne vidi sa vama, a vi ste na svaki njegov poziv dostupni, nije vas vrijedan. On od vas očekuje samo jedno, a to je vjerovatno seks koji mu je uvijek siguran kod vas.

Vi druge muškarce upoređujete sa njim, a on čak ni ne misli o vama. Nemojte to raditi. Krenite dalje sa svojim životom. Njega potpuno izbrišite i uživajte sa nekim ko će vam posvetiti pažnju, prenosi Ljepota.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije