Ljubav i seks

Ne zna kako da kaže vjerenici da je spavao s njenim tatom

Ne zna kako da kaže vjerenici da je spavao s njenim tatom
Ne zna kako da kaže vjerenici da je spavao s njenim tatom

Jedan čitalac je poslao britanskom listu Gardijan pitanje koje ga mnogo muči, nadajući se da će dobiti odgovor i pomoć u razrješenju problema koje se tiče njegove emotivne situacije.

Ovaj momak, čiji identitet s razlogom nije otkriven, postavio je svijetu jedno vrlo delikatno pitanje, nadajući se da će mu dati mu dobar savjet.

"Imam nevjerovatnu dilemu. Zaljubljen sam već godinu dana i nedavno sam zaprosio svoju vjerenicu. Poslije 10 godina eksperimentisanja s biseksualnosti (mada sam imao više partnerki nego partnera) konačno sam srećan, uzbuđen i zaljubljen. Upoznala me je sa svojim roditeljima prije tri mjeseca i njen otac i ja smo se odmah prepoznali, jer smo obojica registrovani na jednom lokalnom sajtu. Bili smo intimni 3 ili 4 puta", napisao je u rubrici koju u Gardijanu uređuje Marijela Frostrap.

"Budući tast sada zahtijeva od mene da sve o svojoj seksualnosti priznam njegovoj kćerki. Pitao sam ga da li njegova žena zna za sve, ali tim pitanjem kao da sam udario u zid naše komunikacije. Napravio je skrinšotove nekih mojih starih slika, a i ja sam njegovih. Zar da odem od žene svojih snova zbog ovoga", pita se mladić.

Urednica nije mogla u početku da povjeruje u tu priču.

"Da li je moguće da se ovo stvarno nekome dogodilo!? Na tvom primjeru se ispostavlja da je realnost opasnija od fikcije. Ipak, šanse da se ovako nešto desi su toliko male! Međutim, možda je dobro što se ovo dogodilo. Ući u brak bez određene doze iskrenosti u vezi sa tim ko si, kako su na tebe uticale prethodne veze i slično može dovesti taj brak do propasti. Ovo nije neka pijana noć koje se stidiš, već deset godina biseksualnosti koje, naravno, bez obzira što si odabrao baš nju za svoju stalnu partnerku, i dalje postoje kao dio tebe. Naravno da tvoja vjerenica zaslužuje da zna šta se dešavalo. Naravno, vrlo je vjerovatno da će reagovati loše, u najmanju ruku će joj sve biti šok. Ako može da prihvati tebe, čak i kad sazna cijelu istinu, onda si izabrao pravu osobu. Ako ne, onda vjerovatno ni nije bila 'žena tvojih snova' kako si je opisao.

Što se njenog oca tiče, vidi se da nije baš okej osoba. Kćerke su sklone obožavanju svojih očeva, pa je ona u tebi sigurno vidjela nešto što vidi u njemu. Međutim, ono što je prepoznala u obojici je možda iznenadi. To nije tajna koju bi trebalo da dijelite. Tvoj zadatak ne treba da bude to da joj pokažeš ko je njen otac - to je nešto što je na njemu da uradi. Na tebi je da joj priznaš ko si ti i da vidiš kako će se sve dalje odigrati.

Gledaj to sa pozitivne strane - trenutna situacija je, zapravo, test vaše kompatibilnosti", zaključila je Marijela, a prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije