Ljubav i seks

Nekoliko trikova kako da izgledate bolje dok ste goli

Nekoliko trikova kako da izgledate bolje dok ste goli
Nekoliko trikova kako da izgledate bolje dok ste goli

Prva golotinja pred partnerom je za većinu žena prava noćna mora. Iako žene nisu previše kritične kada je u pitanju tijelo partnera, kada je u pitanju sopstveno tijelo, žene su opsjednute svakim nesavršenim detaljem.

Ako ste nezadovoljne svojom kožom, grudima, kilažom, nemojte odmah da očajavate. Evo nekoliko trikova kako da izgledate bolje dok ste goli, bez posjete teretani ili plastičnom hirurgu.

Piling, piling i samo piling

Piling kože je obavezan, pogotovu zimi kada koža ima tendenciju da bude suva. Obavezno istrljajte kožu da biste uklonili višak mrtvih ćelija. Budite sigurne da kada dotakne vašu meku i glatku kožu, sve drugo će mu biti manje važno i jedino što će u tom trenutku željeti je da vas još više dodiruje.

Potamnite kožu

Ako vam smetaju vaše obline, najbolji način da vizuelno izgledate vitkiji je da potamnite kožu. Naime, da bi vam lice izledalo mršavije, nanesite rumenilo na obraze. Za vitkije noge koristite puder ili tamniju kremu na spoljašnjoj strani nogu, a za unutrašnju stranu koristite svjetliju nijansu. Tamniji ten, takođe, sakriva izražene vene ili strije.

Napravite kovrdže

Nemojte taj dan da operete kosu, bolje je da je operete dan ranije. Na taj način ćete je lakše ukovrdžati (jer kovrdže su seksi). Pustite je da slobodno pada i da ga mami da provuče prste kroz nju. Samo pazite da ne koristite previše gela ili laka za kosu da se ne bi umrsila. Njegovi upetljani prsti u vašoj kosi ne samo da nisu seksi, već to može biti i jako bolno za vas.

Limitirajte hranu i piće

Možda će obilan obrok ili neko alkoholno piće da umanji vašu nervozu, ali ipak pokušajte taj dan da ne pretjerate. Najmanje što želite je da vam se stomak naduje i da izgledate kao da ste u drugom stanju.

Mirišite opojno

Ma koliko god da dobro izgledate, ako ne mirišete dobro, trud vam je uzaludan. Obavezno nanesite parfem na prijevoje tijela i zavedite ga i mirisom.

Podesite temperaturu u sobi

Prije nego što se skinete budite sigurni da je temperatura u sobi baš kako treba. Ako je pretoplo, oznojićete se, a ako je hladno, naježićete se. Nijedno nije dobro, zar ne?

Oblikujte "frizuru" tamo dole

Depilacija se sama po sebi podrazumijeva, ali ako niste stigli da to obavite, upotrijebite makaze da biste makar malo upristojili "frizuru".

Zavedite ga detaljima

Biti nag ne znači uvijek biti sasvim go. Obujte cipele sa visokim štiklama ili stavite neki zanimljivi nakit koji će vas učiniti još više seksi.

Sredite nokte

Nikada nemojte da potcjenjujete moć nalakiranih noktiju. Sređeni nokti na rukama i nogama, ne samo da lijepo izgledaju, već doprinose i vašem samopouzdanju. Za najbolji seksi efekat, koristite crvene nijanse i totalno ga izludite.

Nađite pravo osvjetljenje

Izbjegavajte jako osvjetljenje jer će ono doprinijeti da se vidi svaka nepravilnost na vašem tijelu. Upalite svijeće ili podne lampe, opustite se i prepustite.

Budite samouvjerene

Ne zaboravite da uživate u sebi i svom izgledu. Biti seksi je stanje uma, a ne tijela. A, budite uvjerene da je samopouzdanje najvažnije od svega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije