Ljubav i seks

Novi hit u Srbiji: Dečko za sve prilike

Novi hit u Srbiji: Dečko za sve prilike
Novi hit u Srbiji: Dečko za sve prilike

Trend kome su još prije nekoliko godina podlegle mnoge dame u Kini i Americi stigao je i u Srbiju. Na društvenoj mreži “Fejsbuk” osvanuo je oglas pod naslovom – “Rentiraj dečka”.

Na broj telefona koji se našao u oglasu javio se mladić koji je objasnio da se nude muškarci “za sve prilike” i već na početku razgovora objasnio da nije riječ o prostituciji, niti žigolo-servisu.

Gotovo da nema dame koja je bez partnera da se, makar jednom nije našla u situaciji da je ljubopitljiva okolina zapitkuje o tome kada će, konačno, naći nekoga. Samim djevojkama dobro su poznati i komentari koji sugerišu da su se “sve njene drugarice već skućile, samo ona nikako”… Kako bi riješio ovaj problem djevojaka, a pri tom i sam zaradio, jedan Beograđanin otvorio je agenciju za iznajmljivanje dečka. “U ponudi” su muškarci različitih godina, izgleda, interesovanja, javile su Novosti.

“Iznajmljujemo osobe koje damama glume partnera u svim situacijama”, kaže posrednik u spajanju mušterije i lažnog dečka.

“Bilo da se radi o svadbi, slavi, poslovnom događaju, izlasku u noćni klub, porodičnom ručku… Dame biraju muškarca po svom ukusu, ili ukusu njihove okoline. Imaju priliku da iznajme dečka sa manirima, da odaberu kako će biti odjeven, a, naravno, prije “prikazivanja” usaglašavaju se priče o tome gdje su se i na koji način upoznali'', dodao je posrednik.

Dečko za pokazivanje bira se preko fotografija. Zainteresovana dama prvo se nađe sa posrednikom koji joj pokaže slike muškaraca iz ponude. Nakon odabira, djevojka se nalazi sa svojim “izabranikom” kome može da odabere garderobu, ali i osmisli biografiju do najsitnijih detalja.

Momka po mjeri, međutim, sebi će moći da priušte samo one imućnije djevojke. Sat vremena provedenog sa iznajmljenim momkom košta 50 evra, drugi sat 30, a svaki sljedeći po 20 evra, objašnjavaju oglašivači ove nesvakidašnje usluge. Prilikom dogovora, mušterije plaćaju kaparu, a nakon završenog posla i čitav iznos.

Traže se sjedokosi

Agencija koja slobodnim djevojkama preko društvene mreže “Fejsbuk” nudi dečka u zakup, u ponudi ima mladiće do 30 godina, ali i one koji su nešto stariji.

“Ove godine se “traže” ozbiljniji muškarci, sa kojom sedom u kosi”, objašnjava posrednik.

“Prošle godine su, recimo, dame najviše bile zainteresovane za gospodu ležernijeg načina odevanja, sa neobrijanom bradom, koja neguje takozvani drvoseča stil”, kazao je porednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije