Ljubav i seks

Otpozadi, ali drugačije. Mmmm...

Otpozadi, ali drugačije. Mmmm...
Otpozadi, ali drugačije. Mmmm...

Ako ste ljubitelj poze otpozadi (doggy style), pa čak i ako niste, probajte ove tri različite verzije, osmišljene sa idejom da vas dovedu do cilja sa pobjedničkom medaljom.

1. Zvuči nelogično - ali skupite koljena!

Igrajte se položajem svojih koljena. Prirodno je da raširite kolena, tako da on kleči između njih, ali ako ih snažno stegnete, to može da učini da njegov penis djeluje čvršće, a on će osjećati da ste i vi čvršći. Plus, što su više njegova koljena raširena na krevetu, biće mu lakše da se nagne naprijed i igra se vašim grudima i klitorisom. Postoji i jedno korisno pravilo, koje će pomoći da on nikada ne penetrira previše duboko, tako da osjetite nelagodu: što je vaša guza više podignuta, on će ulaziti dublje. Ako je spustite niže, njegovi pokreti će biti ograničeniji.

Skupite koljena, neka ih on raširi, pa da vidite šta će da bude.

2. Okrenite mu leđa i dominirajte

Dok vaš partner leži ravno na leđima, opkoračite njegove noge klečeći na sve četiri, tako da ste okrenuti licem ka njegovim stopalima. Rukama se oslonite na krevet, spustite svoju guzu, tako da on može da uđe u vas. Ovaj ugao je sjajan iz nekoliko razloga: prvo, zato što ste tehnički vi gore i možete da kontrolišete ritam i dubinu penetracije. I drugo, vi ste u savršenoj poziciji za stimulaciju G-tačke. Dakle, ispravite leđa i jašite ga krećući se napred-nazad i gore-dolje, kako biste najbolje pogodili ovu slatku tačku. Pogled na vaša izvijena leđa, po kojima vam je kosa rasuta, predstavlja erotski doživljaj za njega.

3. Vibrirajte i uživajte

Stavite vibrator ispod frotira (na ovaj način senzacija neće biti previše intenzivna), lezite na njega, pozicionirajući karlicu iznad vibrirajuće površine. Onda neka on klekne iza i uđe u vas. Moraće da izvije leđa i da se kreće snažno - što je idealno, pošto će vam njegovi pokreti pomoći da se još jače pripijete uz vibrirajuće mjesto. Takav seksualni novitet će osvježiti vaše poglede na seks i pozu otpozadi jer svaki sljedeći nikad oprobani potez biće potencijalna inspiracija za osmišljavanje narednog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije