Ljubav i seks

Ovan citira pjesnika, Strijelac voli da filozofira

Ovan citira pjesnika, Strijelac voli da filozofira
Ovan citira pjesnika, Strijelac voli da filozofira

Na osnovu poruka često možete zaključiti šta je ko u horoskopu.

Pa pogledajte kakve poruke "konzumira" koji horoskopski znak.

Ovan

Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice, ni poruke im nisu strane. Oni će da pronađu pjesmu koja opisuje njihova osjećanja ili će da citiraju nekog pjesnika što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.

Bik

Romantični Bikovi vole da se igraju i zabavljaju ljubavnim porukama. Ali, njihove poruke ne sadrže samo tekst, već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih riječi.

Blizanci

Oni su majstori verbalnog zavođenja, pa im poruke i te kako idu od ruke. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni su najromantičnijih i najdubljih riječi koje će da otope onoga kome su namijenjene, a ako žele da budu duhoviti, dobro će da ih i nasmiju.

Rak

Rakovi obožavaju da iskazuju osjećanja riječima, pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će da otkriju sve ono što nikako ne mogu u lice. Njihove poruke nisu prepisane, već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

Lav

Lavovi bi radije izgovorili i pokazali, nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje, već eventualno jednu, mudru i pomno odabranu poruku koja bi trebalo kratko i slatko da opiše njihovo trenutno stanje emocija, piše ATV.

Djevica

Zašto gubiti dragocjeno vrijeme na dopisivanje kada sve to možete da uradite oči u oči? Ovo je moto Djevica koje baš i ne vole da pišu o svojim osjećanjima. Kada se potrude, poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovani praviće se da nečiju poruku nisu ni vidjeli.

Vaga

Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka, kao i u zavođenju preko njih. Vole mudre i romantične citate iz pjesama i knjiga koji mogu da budu i dvosmisleni, pa time da zaintrigiraju osobu kojoj su namijenjene.

Škorpija

Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje i te kako privlači. Tajanstvene Škorpije vole da se igraju riječima, a više od svega ih privlači "peckanje" i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

Strijelac

Duhoviti Strijelčevi vole da filozofiraju, a samim tim njihove poruke su vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje može da se opiše kao pravo filmsko udvaranje.

Jarac

Romantičan i nježnosti željan Jarac obožava zavođenje putem poruka. Oni uživaju da čitaju lijepe riječi upućene njima, ali isto tako, kada su "zagrijani" za nekoga vole da pišu iskreno i otvoreno o svojim osjećanjima i da dragoj osobi otvore dušu.

Vodolija

Vodolije su umjetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni ne vole da se "igraju" romantičnim riječima, već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pjesama.

Ribe

Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele da zavode i da budu zavedene. Oni su nevjerovatni zavodnici koji jako dobro znaju šta i kada da napišu, ali isto tako su slabi na riječi koje su poklonjene njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije