Ljubav i seks

Pet poza za savršen orgazam

Pet poza za savršen orgazam
Pet poza za savršen orgazam

Donosimo vam spisak, malih trikova, koji garantuju nezaboravan orgazam kod svake žene.

Neka ona bude gore

Vi imate dobar pogled, a žene vole ovu pozu, jer one mogu da kontrolišu brzinu i ugao. Da bi bilo još intenzivnije, neka se oslanja na koljena i naginje ka naprijed, prema vama.

„Ovo će pomoći da vaš penis pogodi njenu G tačku, a moći će i da namjesti odgovarajući ugao tako da može dastimuliše i klitoris, dok će se zbog ravnoteže rukom držati za vas“ , objašnjava Patrisija Tejlor, doktor i seks edukator.

Spor početak nakon kojeg slijedi ubrzanje je ključ, jer će to zagrijati vašu partnerku, a kada se uzbudi, klitoris se širi pa veća osjetljiva površina povećava šanse za orgazam. Uz to, da li smo već rekli da joj ova poza dozvoljava da se pomijera onako kako voli, prenosi Men's Helth.

Doggy style

Kada ste vi pozadi, penis je pod odličnim uglom jer pogađa G tačku žene, a možete je lako i stimulisati rukama. kaže Tejlor.

“Ovo je važno, jer samo 33 odsto žena doživi orgazam tokom seksa, ali kada je klitoris stimulisan, šanse se povećavaju do 50 odsto”, objašnjava Patrisija Tejlor.

Jedino što može poći po zlu kod ove poze jeste ukoliko podloga grebe koljena žene ili stvara bol. Da se to ne desi, postavite jastuke ispod koljena, ali i stomaka i grudi. Neka joj noge budu ispravljene umjesto savijene.

“Ovo će je potpuno opustiti, pa će moći da uživa, a i da dohvati i stimuliše klitoris”, objašnjava Tejlor.

69

Isprobajete ovu klasičnu pozu za oralni seks. Patrisija Tejlor smatra da ova poza pruža najbolji ugao za pružanje oralnog zadovoljstva jedno drugom. Ako želite, možete je dodatno stimulisati vibratorom.

Kašike

Malo poza je udobnije od ove, zato je isprobajte što prije. Ova poza će pojačati njeno zadovoljstvo, vi ste svakako u savijenom položaju, a osjećaj spajanja pomaže orgazmu. Ova poza dobra je i zato što, pogađa njenu G tačku, ali pazite, budite dovoljno spori, da ne bi došlo do ispadanja penisa. Tejlor preporučuje da vežete oči tokom ove poze.

“Isključivanje vizuelnog ojačava osećaj za okolinu, pa ćete više paziti, a ona će se fokusirati i prepustiti dubokim osjećajima bez vizuelnog ometanja”. Ako ovo uradite, stenjanje će biti intenzivnije, a sve zajedno biće veoma seksi iskustvo. Takođe, u ovoj pozi ruke su vam slobodne, pa ih možete iskoristiti da stimulišete njene erogene zone. Vi lezite na bok, a vaša ljepša polovina neka legne tako da vam njena pozadina bude u krilu'', kaže Tejlor.

Opkoračenje

Koncentrišite se na disanje , savjetuje Tejlor.

“Tokom seksa, obično smo napregnuti, ali ako pustite energiju u sebe kroz pravilno disanje, vase tijelo će se širiti i otvarati”, smatra Tejlor.

Kontrolisano disanje u ovoj pozi dobro je iz dva razloga. Kada sjedite okrenuti licem u lice, možete se gledati u oči da osjetite bolju povezanost, što pojačava intimnost.

Uz to, grudi su vam slobodne i ne morate pritiskati jedno drugo kao kada ležite. Takođe, duboko disanje tokom seksa povećava nivo kiseonika u krvi koji protiče kroz tijelo, pa će ona lako moći da doživi vrhunac. Kako izgleda ova poza, vi sjedite, a ona neka sjedne na vas, tako da joj noge dođu iza vaših leđa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije