Ljubav i seks

Pet znakova da ste pronašli vječnu ljubav

Pet znakova da ste pronašli vječnu ljubav
Pet znakova da ste pronašli vječnu ljubav

Ako želite da budete sigurni da se vaša ljubavna veza kreće u pravom smjeru proučite ove znakove i otkrijte da li ste pronašli ljubav svog života.

Položaj spavanja

Položaj u kom spavate s partnerom može otkriti puno o vašoj vezi i vašim osjećajima. Parovi koji se prije spavanja i odmah nakon buđenja maze i prepliću tijela, povezani su emocijma koje ne mogu da kontrolišu, odnosno spontanošću.

Isto tako, ako se tokom sna dodirujete s partnerom ili ste udaljeni svega par centimetara jedno od drugog, vaša veza bi mogla da se smatra moćnom.

Zahvalnost

Naučnici potvrđuju da je zahvalnost, odnosno riječ "hvala" u vezi puno snažnija od čarobnih riječi "volim te". Iskazivanje zahvalnosti za male i velike stvari znak su snažne povezanosi između partnera koji su vođeni iskrenim emocijama.

Interesi i govor

Istraživanje je pokazalo da parovi koji imaju vrlo sličan način izražavanja, poput slaganja riječenica, pričanja, korišćenja određenih pojmova ali i sličan smisao za humor, imaju puno veće šanse za kvalitetnu i ozbiljnu vezu koja traje i traje... Isto važi i za interese i životne stavove, piše Zadovoljna.hr.

Poljupci i dodiri

Poljupci i zagrljaji nisu rezervirani samo za "svježu" vezu. Naprotiv, ovakav način izražavanja emocija opisuje povezanost između partnera u bilo kojoj životnoj dobi. Istraživanje sprovedeno na uzorku novopečenih, ali i zrelih parova je pokazalo da oni koji redovno razmjenjuju nježnost imaju puno kvalitetniju i zdraviju vezu.

Društvo

Stručnjaci tvrde da su parovi koji izlaze u četvoro, odnosno u društvu još jednog para ili više njih, puno povezaniji i imaju kvalitetniju vezu od onih koji to čine s njegovim ili njenim prijateljima. Isto tako, ovakav način zabave učvršćuje vezu između partnera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije