Ljubav i seks

Pomoću ovih savjeta doživite najbolji orgazam

Pomoću ovih savjeta doživite najbolji orgazam
Pomoću ovih savjeta doživite najbolji orgazam

Primijenite ove savjete i vežbe kako biste mogli da doživite jače, duže, i dublje orgazme.

Ženski magazini obično su puni instant savjeta za postizanje vrhunca, od vrelog tuša sa partnerom, do isprobavanja određenih pozicija. Međutim, često se zaboravlja na intimne trenutke koje provodite sami sa sobom, a oni su itekako bitni za vaš seksualni život.

Evo šta bi bilo dobro da učinite po tom pitanju.

Samozadovoljavajte se svaki dan

Ovo je osnovna vježba na putu ka dostizanju većeg uživanja sa partnerom, a ima veoma blagotvorno dejstvo na organizam. Naučite kako da volite, dodurujete i zadovoljite sebe.

Unutrašnja stimulacija

Orgazam koji nastaje stimulacijom klitorisa uvjek je uživanje, međutim, unutrašnji (vaginalni) orgazam obuzeće čitavo vaše tijelo. Izbjegavajte klitoris i fokusirajte se na vaginalno područje neku seksualnu igračku, piše B92.

Udahnite duboko

Većina ljudi prilikom disanja koristi isključivo gornji dio pluća, a zaboravlja na stomak. Neke žene tokom odnosa zadržavaju disanje ili se stegnu. Duboko disanje dovešće više kiseonika do vaših pluća, što će poboljšati cirkulaciju u vašem tijelu, a samim tim i cirkulaciju u intimnoj zoni.

Njišite kukovima

Vjerovatno ste već do sada primijetili da žene koje senzualno plešu zanosno njišu kukovima. Naučite kako da pomjerate kukove na različite načine kako biste sebe doveli do stanja uzbuđenosti, uživanja, a zatim i vrhunca.

Pokušajte da ne dostignete vrhunac

Da, dobro ste pročitali. Cilj je da pomoću stimulisanja dospijete u orgazmično stanje, ali ne dođete do vrhunca. Kada nakon nekog vremena napokon doživite orgazam, biće znatno snažniji nego inače.

Oznojite se

Žene se više uzbuđuju kada se pomjeraju, a muškarci kada se opuste. Vežbajte ili igrajte jedno pola sata prije nego što počnete sa samozadovoljavanjem ili započnete odnos sa partnerom. Ako vam ne smeta, nemojte se istuširati već ostanite oznojeni. Feromoni iz znoja mogu uzbiditi i vašeg partnera i vas.

Opustite se

Dok se zadovoljavate, možete disati snažno, ispuštati zvukove i pomjerati svoje kukove, ali se nemojte opterećivati time da treba da postignete orgazam. Jednostavno uživajte u svom tijelu i momentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije