Ljubav i seks

Provjerite da li ste dobri u seksu

Provjerite da li ste dobri u seksu
Provjerite da li ste dobri u seksu

Kako bi vam seks bio savršen neke stvari ne smijete nikako da uradite prije i tokom intimnog odnosa.

Izbjegnite ove "sitnice" i vrhunac je zagarantovan.

Muškarcima ne treba mnogo da bi im se želja za seksom probudila, ali ipak priznaju da neke stvari nikada ne treba uraditi i reći prije i tokom vođenja ljubavi.

Odlazak u toalet

Muškarci tokom seksa nemaju potrebu da idu u toalet; zato ne razumiju žene koje prekidaju intiman odnos kako bi ispraznile svoju bešiku. Zato pokušajte da se suzdržite ili svoje fiziološke potrebe obavite prije početka čina.

Priča o djeci

Ukoliko ne planirate da postanete roditelji, nikada prije početka predigre ne započinjite teme o djeci. Koliko god da on voli mališane, razgovor o djeci mu ubija impotenciju.

Imate previše odjeće na sebi

Snažniji pol više vole ljetnji od zimskog seksa, jer tada imate manje garderobe na sebi. Slojevito oblačenje ne privlači muškarce. Kada zna koliko odjeće mora da skine sa vas gubi želju za intimom.

Stalno ista poza

Partner se veoma brzo ohladi kada u seksu ne eksperimentišete. Zato koliko god da vam prija samo jedna poza, pokušajte da uvedete novine u vaš intiman život. Monotonija je nepoželjna u seksualnim odnosima, jer se vrhunac ne postiže uvijek. Da vi ne biste bili jedni od onih dosadnih parova probajte svašta.

Previše priče i pitanja

Ne zapitkujte ga tokom seksa, već ga samo posmatrajte i slušajte kako uživa. O seksu ga pitajte poslije intimnog čina, jer ga možete ohladiti u trenucima kada vam je najuzbudljivije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije