Ljubav i seks

Riba traži nježnost, Vagu osvajaju komplimenti

Riba traži nježnost, Vagu osvajaju komplimenti
Riba traži nježnost, Vagu osvajaju komplimenti

Kada prekinete vezu to je veoma težak period, naročito ako niste htjeli da se ta veza prekine.

Horoskop vam otkiriva kako možete da vratite partnera u zavisnosti od toga koji je znak u horoskopu.

Ovan

Ovna ako želite da vratite morate brzo reagovati. Jako je bitno da mu se u što kraćem vremenskom periodu javite i kažete mu šta osjećate i obećate mu da više nećete ponoviti stvari koje ste učinili. Takođe, nikada vam se ne smije dogoditi da prekršite dato obećanje, prenosi Ljepota.ba.

Bik

Ako ste prekinuli sa osobom koja je u znaku bika prvo razmislite oko čega ste se posvađali. Ako želite da vam se vrati recite mu da je on bio u pravu i da smatrate da je pametniji. Na taj način ćete mu dokazati da vam je stalo do njega, a i da ćete ga u budućnosti poslušati. Naravno vodite računa da nikada ne ponizite sebe.

Blizanci  

Blizanci su vesele osobe kojima humor može da sve promijeni. Pa prema tome ako ste raskinuli sa nekim blizancem pomoću humora pokušajte da ga vratite. Ono što je zabranjeno kada je ovaj znak u pitanju je plakanje. To ga samo može odbiti.

Rak  

Kada je ovaj horoskopski znak u pitanju može vam biti teško da se pomirite sa njim, ali neka romantična večera, iskreni razgovor i dosta strpljenja vam mogu pomoći. Jako je bitno da mu naglasite kako ne možete bez njega i kako vam je stvarno stalo.

Lav

Ako biste vratili lava dovoljno je da mu poklonite neki mali znak pažnje, lijepo se obučete i udijelite mu koji kmpliment. Oko ovoga znaka nećete morati mnogo da se trudite.

Djevica

Muškarca ovog horoskopskog znaka ćete najlakše vratiti ako mu date logično objašnjenje za pogrešku koju ste učinili. Naravno jako je bitno da se lijepo obučete i da sve oko vas bude čisto. Nemojte ga maltretirati mnogo romantikom, jer oni to ne vole. Oni su perfekcionisti i nikada to nemojte zaboraviti.

Vaga

Kada je riječ o vagama tu će vam mnogo pomoći neki kompliment, zanimanje za stvari koje radi, malo romantike i izvinjenje. Prema tome odmah se bacite na posao.

Škorpija

Škorpije su tvrdoglavi, pa povedite računa o tome. Razlog zbog kojeg ste raskinuli odmah morate u korijenu da sasiječete i da se on nikada više ne ponovi. To mu naravno morate obećati kako biste vratili njegovo srce.

Strijelac

Ako želite da se pomirite sa strijelcem, jako je bitno da postanete prijatelji i da ne žurite. Nastojte se uklopiti u njegovu ekipu i pokušajte biti što umiljatiji.

Jarac

Prema jarčevima uvijek morate biti iskreni. Nemojte obećavati stvari koje ne možete da ispunite. Na neki način mu pokažite da vjerujete u vašu ljubav i da želite s njim zajednički život i sigurni smo da ćete veoma brzo vratiti njegovo srce.

Vodolija  

Prema njima  morate da budete potpuno iskreni i da mu pokažete da želite da zajedno učestvujete u svemu. Najbolji korak koji možete napraviti je da ga pozovete na kafu i da iskreno razgovarate o vašem odnosu.

Ribe

Prema ribama morate da budete nježni i pažljivi. Takođe, veoma bitna stvar koju morate znati je da oni ne vole da gledaju nikoga kako pati, pa tako neće moći gledati ni vas da ga za nešto molite i da se izvinjavate. Pokazujte mu ljubav stalno, bez obzira na prilike i vrijeme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije