Ljubav i seks

Riba voli seksi scene iz filmova, a Škorpija žestok seks

Riba voli seksi scene iz filmova, a Škorpija žestok seks
Riba voli seksi scene iz filmova, a Škorpija žestok seks

Svaki znak horoskopa ima neke svoje seksualne fantazije. Pročitajte šta vaš partner očekuje od vas.

Ovan

Tajna seksualna želja ovna je vrlo jednostavna: da vi preduzmete inicijativu. Bilo da ćete započeti ljubavnu igru u neočekivano doba dana, na nekom novom mjestu u kući…. važno je da ga iznenadite, prenosi Blic žena.

Bik

Bikovi vole da su njihove partnerke zadovoljne i da im prija to što on radi. Ali, on potajno želi da se malo opusti, i da ne mora da razmišlja da mora da vam se “oduži”. Recite mu da sjedne i da se opusti, a vi mu izvedite striptiz, na primjer.

Blizanci

Kod muškarca blizanca mozak je najveći seksualni organ. Probudite mu želju tokom dana, tako što ćete mu slati dvosmislene poruke.

Rak

Rak ne želi da vi saznate koje su njegove najdublje seksualne želje. On voli da drži situaciju pod kontrolom, da “izigrava čvrstinu” dok ga vi molite za seks.

Lav

Ako ste dovoljno hrabri da se snimate dok vodite ljubav, imaćete ga u šaci. Ukoliko vam je to neprijatno, bar pristanite na veliko ogledalo na plafonu ili na zidu pored kreveta.

Djevica

Muškarci djevice su prilagodljivi i vole promjene. Zato, ako uvedete treću osobu, makar u mašti, ispunićete njegovu tajnu seksualnu želju.

Vaga

Vrlo lako može biti da je njegova tajna seksualna želja da on ispunjava vaše tajne želje! Ako može da “učini nešto za vas”, imaće više samopouzdanja, i prionuće na posao iz sveg srca.

Škorpija

Ne potcjenjujte snažnu moć seksa “pomirenja” sa jednom škorpijom. Ako dođe nervozan s posla, ili ako ste se posvađali, pomislićete da samo želi da ga ostavite na miru. Ali, on u stvari želi da sve to prevaziđe kroz žestoki seks.

Strijelac

Vođenje ljubavi na novim egzotičnim mjestima, omiljena je seksualna fantazija jednog strijelca. To može značiti i negdje na javnom mjestu, a posebno kod mlađih strijelaca.

Jarac

Jarcu često smeta brzina kojom se živi. On bi najviše volio da uzmete slobodan dan, da se posvetite samo njemu, i da vas dvoje provedete taj dan u postelji, kao ljubavnici sakriveni od ostatka svijeta.

Vodolija

Bez obzira na svoje želje, muškarac vodolija ne voli da skreće sa utabanih staza. Kupite mu knjigu o svim mjestima na kojima je moguće voditi ljubav i o drugim seksualnim savjetima, ne bi li se malo oslobodio.

Ribe

Kad odgleda neku seksi scenu na filmu, muškarac riba je ponovo vrti u svojoj glavi. Obucite se kao njegova omiljena glumica, ili ga nekim citatom podsjetite na dotični film, i njegova mašta počinje da radi svašta!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije