Ljubav i seks

Savjeti za seksi rodeo

Savjeti za seksi rodeo
Savjeti za seksi rodeo

Poze u kojima je žena gore su uzbudljive, ali često i fizički naporne, naročito ako dama nije u kondiciji. Međutim, kako je u pitanju doživljaj u kojem skoro podjednako uživaju oba partnera, vrijedi pomučiti se malo.

Za početak, drage dame budite svjesne da vas očekuje malo zahtjevnija akcija, pa kontrolišite tempo penetracije onako kako vama najviše odgovara. Nema potrebe da umarate cijelo tijelo – slobodno se oslonite rukama na grudi partnera. Tako ćete smanjiti pritisak na mišiće nogu i zadnjice, kako vam nebi utrmuli u ključnom trenutku, prenosi mondo.rs

Uprkos tome što je duga, lepršava kosa seksi, u ovom slučaju nije preporučljiva. može da vam pada preko očiju, upada u usta, lijepi se za lice ako se oznojite. Pokupite je u rep ili punđu, muškarci vole balerine.

Dok je žena na vrhu, muškarac ima malo kontrole nad odnosom. Kod nekih to može proizvesti probleme s erekcijom, pa je važno da ona bude stabilna prije same penetracije. Zbog toga nemojte preskakati predigru i slobodno pustite da potraje.

Pratite njegove signale, ukoliko djeluje kao da mu je neudobro, promijenite težište, položaj, tempo... Bitno je da ne pravite nagle pokrete, već da uživate lagano.

U ovom položaju, muškarac ima sjajan pogled na vaše tijelo, ali ne mora se završiti na tome. Priredite mu malu predstavu, dodirujte se tamo gdje biste voljeli da vas on dodiruje...

Naravno, ohrabrite ga da i on učestvuje. Postizanje savršenog tempa je lako ukoliko vam on "pokaže" držeći ruke na vašim kukovima.

Takođe, i vi njemu pokažite da vam se dopada njegovo tijelo, mazite ga, ljubite i hvalite – od toga će njegov ego eksplodirati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije