Ljubav i seks

Sedam savjeta za nezaboravan oralni seks

Sedam savjeta za nezaboravan oralni seks
Sedam savjeta za nezaboravan oralni seks

Nema muškarca koji ne voli oralni seks. Ali, kad se počnete spuštati dolje muškarci očekuju i da znate šta radite.

 Budući da oralni seks nije nešto u čemu možete postati dobri preko noći, donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da budete što bolji i svom dragom priuštite nazaboravano iskustvo svaki put, prenosi Ljepota.ba.

Krenite polako – Budite nježni i krećite se polako kako biste mu priuštili što intenzivniji užitak na samom početku. Započnite sa nježnim poljupcima i pokretima jezikom, te postepeno budite sve odvažniji.

Bez zuba – Budite oprezni jer ga zubima možete čak i povrijediti. Njegova intimna zona je veoma osjetljiva, pa se stoga potrudite da zube držite podalje.

Jezik – Nemojte zaboraviti koristiti jezik. Prolazeći jezikom preko kože lako ćete otkriti koji dijelovi su najosjetljiviji, pa se fokusirajte na njih kako biste mu priuštili najbolji užitak.

Duboko grlo – Stavljanje čitavog penisa u usta mnogim muškarcima je najveći dokaz strasti. No, mnoge žene se plaše učiniti to zbog nagona na povraćanje. Najvažnije je da udahnete duboro i opustite vilicu i grlo. Ako vam svejedno ne uspije da ga bez nagona na povraćanje čitavog stavite u usta, najbolje je da odustanete.

Pogled – Muškarci vole znati da uživate u pružanju oralnog seksa, a ne da to činite samo kako biste to obavili jer znate da on to voli. Stoga, dok ste dolje, podignite glavu i gledajte ga ravno u oči dok ga zadovoljavate.

Ruke – Nemojte zaboraviti koristiti ruke. Najveći užitak priuštit ćete mu koristeći usta i ruke istovremeno.

Eksperimentišite – Budite spremni na istraživanje i eksperimentisanje. Pažljivo posmatrajte kako reaguje na vaše dodire kako biste znali u čemu najviše uživa, pa onda tome i posvetili najviše pažnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije