Ljubav i seks

Seks savjeti koji će vam se sigurno isplatiti

Seks savjeti koji će vam se sigurno isplatiti
Seks savjeti koji će vam se sigurno isplatiti

Duga veza ne mora nužno biti sinonim za monotoniju.

Stručnjaci se slažu u tome da su dovoljni i mali koraci da postignete zadovoljstvo u vašem seksualnom životu. Donosimo vam neke netipične savjete koji bi mogli da vas iznenade, prenosi ATV.

Ponovljena predigra  

Zašto se nakon “prave” igre ne biste opet vratili na početak i započeli s novom predigrom? Određene osjećaje tada još osjećate prilično intenzivno, a to je savršeno vrijeme da krenete opet ispočetka. Takođe, zašto baš sada ne biste isprobali nešto novo – kada ste već razigrani i uzbuđeni? Doživljaj će tek sada biti i te kako poseban.

Masirajte mu glavu  

Sjetite se koliko uživate kad vam frizer pere kosu pa istovremeno dobijete i masažu glave koja vas opušta. Upravo tako je i s muškarcima. Tada se oslobađaju hormoni, poput oksitocina, koji djeluju pozitivno na naš mozak, a podstiču i pravo zadovoljstvo.

Priprema terena  

Poigrajte se malo sa svojim dragim! Pošaljite mu poruku o tome kakav donji veš nosite. Nemojte otkriti sve, već samo male detalje zbog kojih će jedva dočekati da vas vidi!    

Otvorite prozore, navucite zavjese  

Osjetiti lagani povjetarac na goloj koži i mogućnost da vas komšije čuju i te kako će pojačati uzbuđenje. Sve to pojačava adrenalin u vama i podstiče novo zadovoljstvo i želju za seksom.

Led  

Stručnjaci se slažu da kockice leda čine čuda i podižu atmosferu na neviđen nivo. Isprobajte to jedno na drugom: na bokovima, bedrima. Nemojte se obeshrabriti ako jednog od vas to nasmije. Seks to i treba da bude – prije svega zabavan. Poigrajte se na takav način da se osjećate dobro.

Isprobajte nove poze    

Znamo da smo vas to savetovali već bezbroj puta, ali jednostavno je tako – uvek budite spremni za nove poze! Uskladite tehnike, predložite jedno drugom što volite. Najbolje je kada to dođe spontano, tokom akcije. Nemojte se ničega ustručavati.

Lubrikant

Možda vam nije neophodan, ali zašto ga ne biste svakako isprobali? Akcija će sigurno biti slobodnija, a uz to ćete isprobati nešto što će pojačati seksualnu želju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije