Ljubav i seks

Šest načina da budete srećni iako ste sami

Šest načina da budete srećni iako ste sami
Šest načina da budete srećni iako ste sami

Da li ste i vi od onihkojima teško pada kada ostanu sami?

Mislite li da je kraj svijeta, ako vas je partner ostavio? Ako je tako, sljedećih šest savjeta će vam pomoći da shvatite zašto je stvarno nekad dobro da ostanete sami.

Ne zavidite drugima

Teško je ne biti ljubomoran i ne zavidjeti rodbini i prijateljima koji su u srećnim vezama, dok ste vi sami. Sigurno vam se ponekad i učini da ste vi jedini na svijetu bez partnera i ljubavi. Naravno i sami znate da to nije istina. Postoji još mnogo žena koje su same kao i vi i koje čekaju “pravu” osobu. Ne zavidite nikome, jer je zavist ružan osjećaj koji ni vama lično neće donijeti ništa dobro,piše Mini magazin.

Uživajte u slobodi  

Imati slobodu da radite šta hoćete i kada hoćete ponekad je pravi luksuz. Kada niste u vezi, možete da planirate svoje slobodno vrijeme kako to vama odgovara. Ne morate se prilagođavati nikome. Ali opet, lijepo bi bilo i da to slobodno vrijeme provedete sa nekim koga volite i ko vas čini srećnom. Bez obzira na to šta će biti  sutra, sada se potrudite da uživate u slobodi, jer ona sigurno neće trajati zauvijek.

Uradite nešto za sebe  

Sada je idealno vrijeme da uradite nešto samo za sebe. Preuredite stan onako kako se vama najviše dopada, štedite novac za putovanje sa prijateljicama, posjetite kozmetičarku ili promijenite frizuru. Ma, tako je mnogo stvari, a tako malo vremena!

Pronađite novi hobi  

Da li ste nekada poželjeli da se bavite nečim, ali vas je “on” uvijek sputavao? Sada je vrijeme da krenete sa nečim novim, drugačijim, nečim što će vas ispuniti i učiniti srećnom. Upišite kurs stranog jezika, krenite na ples ili naučite da svirate gitaru.

Uživajte u sadašnjosti  

Život je sada i ovdje. Prestanite da razmišljate o onome šta je bilo ili će biti. Ne “patite” za vezom već uživajte u slobodi koju trenutno imate. Često se desi da upravo kada prestanemo nešto žarko da želimo, to nam se i ostvari. Dok se to ne desi, budite srećni i zahvalni na ovome što sada imate.

Prepoznajte “pravi” trenutak  

Imati sposobnost da prepoznate “pravi” trenutak velika je stvar. Za sve u životu postoji pravo vrijeme. Vrijeme vam je potrebno da biste se svidjeli nekome ili on vama. Ono je neophodno da bi vam se razvila iskrena osjećanja. Potrebno je da biste pronašli pravu osobu za sebe i uživali s njom. Zato, ne žurite! Naučite da se ništa ne dešava preko noći i da za pravu ljubav treba mnogo strpljenja i vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije