Ljubav i seks

Šest savjeta kako da postanete bolji u krevetu

Šest savjeta kako da postanete bolji u krevetu
Šest savjeta kako da postanete bolji u krevetu

Bez obzira na to koliko mislili da znate kad je riječ o seksu i bez obzira na to što se smatrate odličnim ljubavnikom, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da u seksu budete još bolji.

Progovorite i postavljajte pitanja

Žalosno je što se mnogi muškarci i žene srame da otvoreno razgovaraju o seksu. Potrebno je sa partnerkom da razgovarate o tome šta volite i šta vas uzbuđuje. Niko nikome ne čita misli. Mnogi pogrešno protumače neke signale kad je seks u pitanju, a ako nema komunikacije teško da ćete imati kvalitetan seksualni život. Progovorite o onome što volite i postavljajte partnerki pitanja kako biste saznali što ona voli.

Činite drugima ono što biste voleli da drugi čine vama

Uzajamnost i međusobno poštovanje ključ je za izgradnju sigurnog i ugodnog prostora u kojem možete uživati u seksu. Niko ne bi trebalo da očekuje seksualne usluge kao što su oralni seks, ako i sam to nije u stanju da pruži. Teško je razumjeti složenost ljudskog tijela ili pružiti zadovoljstvo bez spremnosti za obostrano istraživanje.

Seks nije jedini put do njenog užitka

Poznato je da je muškarcima lakše postići orgazam nego ženama. Većina muškaraca ne može izdržati dugo u seksu, ali ne biste trebali da računate na to da je seks jedini put do njenog užitka. Ako ne možete izdržati dovoljno dugo u seksu, a partnerka još nije došla do orgazma, milujte, ljubite, ližite... Koristite neke druge tehnike da biste još priuštili vrhunac. Pet minuta nekim ženama jednostavno nije dovoljno, piše Men‘ s Health.

Ako nije vlažna, nije spremna

I ženska tijela poput muških imaju prirodne reakcije na uzbuđenje. Ako pokušavate penetrirati u ženu koja "tamo dole" nije dovoljno vlažna, teško da ćete i ona i vi uživati. Seks bi trebalo da se dogodi kad su oba tijela spremna. Osim toga, i lubrikant može dobro da dođe.

Ne zamarajte se veličinom, fokusirajte se na tehniku

Bez obzira na veličinu penisa, svaki muškarac bi trebalo da se fokusira na tehniku. Kao što je s penisima, tako je i s vaginama, nisu sve iste veličine. Dakle, puno je važnije kako koristite penis nego koliko je velik.

Klitoris funkiconiše na misteriozne načine

Klitoris je vrlo osjetljiv, sadrži najmanje 8.000 nervnih završetaka. Nije poželjna gruba stimulacija, snažan pritisak niti brzina. Bilo da koristite prste ili jezik, pratite partnerkin govor tijela. I ne zaboravite na razgovor i pitanja. Možete joj ponuditi da se samozadovoljava, da sama stimulira klitoris prstima dok vi gledate. Ona sigurno bolje zna kako se to radi i što joj odgovara, neka vas nauči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije