Ljubav i seks

Sport kojim se bavi otkriva kakav je muškarac

Sport kojim se bavi otkriva kakav je muškarac
Sport kojim se bavi otkriva kakav je muškarac

Kako muškarac provodi slobodno vrijeme otkriva puno o njemu kao osobi. Naprimjer, sport kojim se bavi može otkriti njegove takmičarske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera.

Saznajte šta sport kojim se bavi otkriva o predmetu vaše požude.

Fudbal

Fudbal je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznovjerni muškarci.

Ali ovaj sport uči timskom radu kao i takmičarskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čovjeka od povjerenja, ali pazite, muškarcima koji vole fudbal "slava" može lako lupiti u glavu.

Košarka

Košarka je sport koji će uvijek imati svojih fanova. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen takmičarski duh.

Oni su vrlo energični i zaigrani, pa budite spremni na "akciju" u bilo koje doba dana.

Rukomet

Rukomet je vrlo popularan sport. Muškarcima kojima je ovo sport broj jedan snažni su i hrabri.

Rukomet zahtjeva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera rukometaša svakako računajte da u njega možete imati povjerenja.

Triatlon

Kako i samo ime govori riječ je o tri sporta u jednom - plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove kao i raznolikost i promjene.

Znači li to da oni ne vole duge veze, te da ne mogu biti vjerni ne znamo, ali planirate li nešto ozbiljnije s triatloncem, svakako se pripremite na mokru zabavu za koju će vam trebati dobre patike.

Tenis

Ovo je fizički vrlo zahtjevna disciplina što znači da je to sport koji vole samouvjereni i neovisni, te vrlo aktivni muškarci.

Ako ste u vezi s teniserom budite uvjereni da je to muškarac koji se ne stidi zaplakati i pokazati osjećaje, ali oni nisu mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

Stolni tenis

Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni.

Bavi li se i vaš partner ovim sportom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna što želi, voli raditi po svom i ne podliježe trendovima.

Golf

Iako se tako ne čini, ovo je sport koji vole pomalo isfrustrirane osobe. Voli li muškarac ovaj sport ili je vrlo takmičarski nastrojen i čezne za pobjedom, ili se jednostavno pretvara da voli golf samo kako bi svaki vikend zbrisao iz kuće, piše Zadovoljna.

Ali sudeći po cijeni opreme za ovaj sport kao i iznajmljivanju koje nije jeftino, planira li se vaš muškarac baviti ovim sport bolje mu je da u njemu uživa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije