Ljubav i seks

Šta ovog mjeseca želi njegov horoskopski znak?

Šta ovog mjeseca želi njegov horoskopski znak?
Šta ovog mjeseca želi njegov horoskopski znak?

Jul je idealan mjesec za zavođenje! Iskoristite ga…

Ovan

On čezne za vremenom samo za vas dvoje, pa zato organizujte nekoliko večeri kod kuće. Skuvajte mu ukusnu večeru, a onda ga zavedite u velikom stilu, kako biste mu pokazali koliko vam znači.

Bik

Mada je inače otvoren, ovog mjeseca će biti u super društvenom fazonu. Organizujte večernji izlazak sa njegovim ortacima i obiđite novo popularno mjesto, dotjerani da budete primjećeni.

Blizanci

Njegov posao iziskuje potpunu posvećenost, zato mu pružite podršku. On će velikodušno nagraditi vaše ohrabrenje.

Rak

On je u raspoloženju za promjene. Proširite vidike odlaskom na put kolima. Zajedničko istraživanje novih gradova ili dijelova vašeg grada biće sjajan način za zbližavanje.

Lav

On se oseća super seksi ovih dana, zato mu otkrijte neke nove poteze i ostavite ga bez daha. Pred vama je vruć mjesec!

Djevica

U narednom periodu, vaše potrebe će mu biti na prvom mestu, pa zato uživajte u pažnji i podijelite najintimnija osjećanja sa njim u spavaćoj sobi i van nje.

Vaga

Zahvaljujući ogromnom stresu sa kojim se on bori, može da se desi da kod kuće bude pomalo trom. Organizujte posjetu muzeju ili planirajte piknik i pomozite mu da sagleda stvari iz nove perspektive.

Škorpija

Avanture ga zovu. Željan uzbuđenja, biće pun adrenalina (i snažnog libida). Isprobajte se u ludoj zajedničkoj vožnji biciklama.

Strijelac

Porodica i kvalitetno vreme kod kuće su na vrhu njegove liste prioriteta. Kupite nekoliko novih svijeća i par mekih prekrivača, pa uživajte zajedno u krevetu veći dio dana.

Jarac

Druženje sa njegovim prijateljima i otkrivanje momcima vaše blesave strane zacementiraće vaše mjesto u njegovom srcu. Zabavite se!

Vodolija

On je u kreativnoj zoni, pa zato pogledajte zajedno neki novi film ili idite na koncert. Uz dobar obrok i sjajan seks u završnici, biće to njegov dan iz snova.

Ribe

On je pun energije i želi da podijeli sa vama nova iskustva. Planirajte zajednički odlazak na muzički festival ovog mjeseca i izludujte se uz nove bendove, piše B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije