Ljubav i seks

Šta raditi kad vam seks postane dosadan

Šta raditi kad vam seks postane dosadan
Šta raditi kad vam seks postane dosadan

Ako je vaš seksualni život postao dosadan, vrijeme je da ga osvježite nekim novostima te tako razveselite i sebe i svoga partnera. Donosimo vam nekoliko ideja.

Ma koliko se vi voljeli, dugogodišnje veze u određenom trenutku zahvati seksualna monotonija. To, dakako, nije dobar znak i ne pridonosi kvaliteti vaše veze. Kako ne biste počeli gledati ponudu sa strane, začinite malo stvari u spavaćoj sobi (i izvan nje). Američki seksolog ima nekoliko dobrih ideja koje je iznio u svojoj knjizi 'Great Lover Playbook', a mi vam ih prenosimo.

Retro seks

Pokušavati nove stvari u krevetu je zabavno, ali pokušavati nove stvari izvan kreveta vrhunac je zabave, tvrdi Lou Paget, seksolog i autor knjige 'Great Lover Playbook'. Ako želite malo začiniti svoj seksualni život, savjetuje Paget, vratite se u prošlost. Umjesto seksa u liftu, počastite se seksom na stubištu. To je retro seks koji će sasvim sigurno donijeti dodatno uzbuđenje u vaš seksualni život.

Pronađi tetovažu

Čak i ako niste ljubiteljica tetovaža, stavite neku privremenu, i to na mjesto kojemu samo on ima pristup. Predigru započnite tako da mu date zadatak – neka pronađe vašu tetovažu. Pravila igrice možete sami odrediti. Nije loša ideja da tetovaža budu njegovi inicijali…

Zavođenje mirisom

Paljenje svijeća kao uvod u seksualno druženje možda se čini kao potez iz romantičnih filmova, ali ima svojih prednosti.

Uz malo mašte osvježite aktivnosti u krevetu

predlaže da pronađete svijeće nekog zanimljivog mirisa i da ih redovito palite kao dio svojeg posebnog seksualnog rituala. Nakon nekog vremena, vaš partner će početi povezivati taj miris sa seksom i bit će dovoljno da ga samo malo osjeti i poželjet će seks.

Napravite si svoj pornić

Ako imate dovoljno odvažnosti, ispunite san svom dragom koji nikad neće zaboraviti. Predložite mu da bude scenarist vašeg privatnog pornofilma. Neka napiše jednu malu scenu, a vi prihvatite ulogu. Potom je zajednički odglumite i vi budite zvijezda njegovog filma. To je doživljaj koji nijedno od vas neće nikada zaboraviti. A tko zna, možda vam se i jako svidi. pa napišete i cijeli scenarij…

Nakratko promijenite zanimanje

Mnogi muškarci pale se na svoje frizerke, maserke, konobarice koje im pod pauzom serviraju piće ili hranu… Obratite pozornost na to da je riječ o ženama koje se bave uslužnim djelatnostima. Muškarci vole da im žene s vremena na vrijeme ugađaju baš kao što i žene vole da im se ugađa. Dogovorite se – vi budite njegova frizerka i jednu veče odvojite vrijeme za masažu njegova tjemena i pranje njegove kose, a drugu veče neka on bude vaš maser. To je pravi primjer spajanja ugodnog s korisnim!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije