Ljubav i seks

Stvari koje bi muškarci ponekad izabrali prije seksa

Stvari koje bi muškarci ponekad izabrali prije seksa
Stvari koje bi muškarci ponekad izabrali prije seksa

Pogledajte koje stvari bi muškarci ponekad prije izabrali nego seks.

Spavanje

Skoro nijedan muškarac nikada nije rekao "Ne hvala". Ali ako ste ikada učili cijelu noć ili radili duplu smjenu, znate da je ponekad nemoguće držati oči otvorenim, čak i kada je ponuda za seks tačno ispred vas. I čak ukoliko do seksa ne dođe tad, uvijek postoji šansa za jutarnji odmoran seks.

Masturbacija

Budimo iskreni: Seks zahtijeva napor i vrijeme i fokus na partnera. To je dosta obaveza kad pogledate. Nekada je jednostavnije da obavite sami posao i legnete da spavate. Nije glamurozno, niti seksi, ali ponekad orgazam i ne mora da bude takav.

Klopa

Seks je fizički napor, a kada je stomak prazan, on i nije baš sjajan. Ako su gladni, nisu u stanju da funkcionišu, a parče pice tada djeluje podjednako pimamljivo kao žena koja mami pogledom u spavaću sobu.

Tuš

Ukoliko su proveli cijeli dan u krevetu imajući seks, to može biti jako naporno za njihov penis. Poslije četvrtog orgazma, tuš je i više nego neophodan.

Neograničen limit na kartici

Pitanje od milion dolara glasi: Da li bi muškarac pristao na neograničenu količinu para, pod uslovom da više nikada nema seks? Mislite o tome.

Oralni seks

Ponekad je to sve što žele.

Gledanje televizije

Ovo će se desiti samo kada su bolesni, toliko da jedva mogu da ustanu iz kreveta, ili im je jednostanvo toliko loš dan, da nisu u stanju da komuniciraju s ljudima. Kako bilo, dešava se i to, prenosi Lj&Z.

Pilotiranje helikopterom

Možda zvuči čudno, većina muškaraca je imala seks, ali nikada nije upravljala helikopterom. Ali muškarci bi ipak odabrali neku uzbudljivu avanturu prije nego seks. Ovo naravno ne važi za same pilote, jer ipak je to za njih samo posao - a nijedan muškarac ne bi izabrao posao prije seksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije