Ljubav i seks

Učinite "doggy style" pozu još uzbudljivijom

Učinite "doggy style" pozu još uzbudljivijom
Učinite "doggy style" pozu još uzbudljivijom

Ako već volite popularnu “doggy style” pozu, vrijeme je da još više poludite za njom.

1. Podignite se

Kad vam dosadi klasična doggy poza, postoji jednostavno rješenje, a to je da se podignete na noge te se rukama naslonite na zid ili ih spustite ravno na pod, a odlično će poslužiti i sto, prenosi Ljepota i zdravlje.

2. Jastuci  

“Nekoliko jastuka ispod stomaka stvoriće savršen ugao za njega, a i vama će biti lakše, posebno ako imate problema s bolom u ovoj pozi”, otkriva seksualna terapeutkinja Sejdi Alison.

3. Ruke  

Ovdje se bukvalno misli na to da preuzmete stvari u svoje ruke. Stimulacija klitorisa, prstima ili vibratorom, jedan je od najboljih načina za povećanje šanse za orgazam u ovom položaju.

4. Bradavice

Mnoge žene obožavaju stimulaciju bradavica tokom odnosa, a “doggy” je savršen položaj za to. Zgrabite njegove ruke i stavite ih na grudi. Dodatni je plus što mu svojim rukama možete pokazati šta tačno želite.

5. Zvuci

U ovoj pozi, mnoge se pripadnice ljepšeg pola osjećaju slobodnije, jer muškarac ne može da vidi njihovo lice. Pa tako sve one stidljivije na ovaj način mogu slobodno da budu glasnije ili prostije, tj. činiti sve one stvari za koje su previše stidljive u položajima licem u lice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije