Horoskop

Bijela košulja: Vječiti komad u muškom ormaru (FOTO)

Bijela košulja: Vječiti komad u muškom ormaru (FOTO)
Bijela košulja: Vječiti komad u muškom ormaru (FOTO)

Vječiti komad u muškim garderoberima, stvar koja nikada ne može “izaći” iz mode, niti iz bilo čijeg života, nesumnjivo je bijela košulja. Savršena za bilo koju priliku, neku proslavu, izlazak, šetnju, gdje god da idete, učiniće vas da izgledate potpuno savršeno.

Zato što je svi sigurno posjedujete, makar jedan komad, vrijeme je da vam damo prijedloge kako da je iskombinujete u različitim  prilikama i sa različitim odjevnim komadima.

Bijela košulja je jedna od najodličnijih saputnica stila koji spaja ležernost, ali i poslovni look. Za uspješan radni dan, nakon kojeg planirate neku šetnju ili kaficu, uparena jedna obična, bijela košulja sa tamnijim pantalonama, olakšaće vam posao.

Uvijek se možete odlučiti za patike ili neke espadrile, tako ćete izgledati opušteno, dok će manjak boja dodati na poslovnosti izgleda.

Jedan od najsavršenijih izbora i nešto za šta se uvijek uhvatite, sigurno je kombinovanje bijele košulje uz neko odijelo. Koje god boje bilo, kada jednu tako obično košulju uparite sa njim, odjelo će odavati besprijekornu pojavu u drštvu.

Već ste naučili kako da kombinujete i patike uz odjela, tako da vam to može biti savršeni odabir za neki proljećni ili ljetnji događaj koji zahtjeva da izgledate elegantno, ali ne i uštogljeno.

Poigrajte se i nekim detaljima, poput šešira, nekog zanimljivog kaiša ili nečega što volite, kako biste cjelokupnom izgledu dali zaista zanimljiv odraz.

Za sve ljubitelje kože i kombinovanja, bijela košulja čini jedan od osnovnih komada od koji se polazi u odjevanju. Bilo koje pantalone u boji uz nju biće savršene za vas, a ukoliko svemu pridodate još jednu, zanimljivu kožnu jaknu, koja ne mora biti crna, pokazaćete svijetu da vam moda “ide od ruke”. Ovako stilizovani pokazujete svoje samopouzdanje i nepoljuljanost, bar kada je vaš izgled u pitanju.

Za predstojeće proljećne, toplije dane, predlažemo da se podsjetite šta to već imate i izvučete neke fine šortseve iz svojih ormara. Budući da su već dugo kraći, elegantniji šortsevi u trendu, biće veoma dobro da ih ukombinujete sa bijelom košuljom.

 U nekoj tamnijoj ili neutralnoj boji, sigurno će zajedno sa vama donijeti utisak prisustva morskih plaža. Mokasine, koje su must have sezone, odlično će ići uz ovu kombinaciju.

Budući da se mokasine svuda pominju, pa tako često i kod nas, slobodno ih nosite u svim prilikama i gdje god da krenete. One uvijek daju dobar pečat vašem krajnjem izgledu, a ukombinovane sa nekim komadom koji predstavlja basic stvar, onda ste napravili vrlo dobar pogodak.

 Bijela košulja i mokasine su zaista dobri partneri, dodajte tome jedan zanimljiv sako, farmerke da malo “smirite strasti” i posao je odlično obavljen. Ako vam smetaju kragne, ili vas čine da se osjećate preelegantno za neki dnevni autfit, onda uvijek imate opciju onih košulja bez ili sa ruskim kragnama.

Oduvjek voljena i rado kombinovana jeste garderoba crne i bijele boje. Da li je riječ o svečanijim, sportskim ili nešto ležernijim izgledima, onda je crno-bijela kombinacija sasvim odgovarajuća. Ne morate se uvijek opredjeljivati samo za to da od glave do pete budete u ove dve boje, već dodajte možda i malo džinsa. Budite uvjereni da sako ili pleteni džemper uz bijelu košulju veoma dobro izgledaju.

Bijele košulje, strukirane ili ne, sa ili bez kragni, najbolji su pratioci svih stilova. Uz bilo koji odjevni predmet da ih odaberete sigurno nećete pogriješiti. Koji je vaš izbor?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije