Horoskop

Muškarci sa stilom: Najbolje obučeni fudbalski treneri (FOTO)

Muškarci sa stilom: Najbolje obučeni fudbalski treneri (FOTO)
Muškarci sa stilom: Najbolje obučeni fudbalski treneri (FOTO)

Prošlo je vrijeme fudbalskih trenera obučenih u patike i šuškave trenerke sa simbolima svog kluba.

U današnje vrijeme glavnokomandujući najvećih svjetskih timova i te kako vode računa o svom izgledu i stilu odjevanja kada se pojavljuju u javnosti.

Ne znamo da li imaju stilistu, ili ih oblači žena/djevojka, ili su prosto samo dovoljno modno osvješteni, ali jedno je sigurno, neki od njih izgledaju stvarno odlično!

Izdvojili smo fudbalske trenere sa najviše stila, ali budite sigurni da ih ima još dosta. Pogledajte kako izgleda naša lista:

Bivši igrač i trener Barselone, Pep Gvardiola, i na trenutnom poslu u Bajernu iz Minhena i dalje njeguje svoj elegantan stil oblačenja svaki put kada izađe na teren. Prvobitnu kombinaciju uskih odjela, bijelih košulja i tankih kravata, već neko vijreme je upotpunio sa džemperima sa V izrazom, piše snl.ba. Budući da je i savršeno građen, ponekad nas podsjeća na pravu filmsku zvijezdu.

Baš kao i većina poznatih Italijana, i Roberto Mancini, jedan od najvećih fudbalskih stručnjaka na svijetu, može da se pohvali besprijekornim stilom odijevanja. Njegov stil je inspiracija mnogim muškarcima, jer Mancini, uprkos svojim godinama, savršeno nosi i odijevne komade koje ne mogu da iznesu ni mnogo mlađi muškarci od njega.

Popularni Zizou ostavio je neizbrisiv trag u istoriji fudbala. Svi smo ga zapamtili kao maestralnog igrača, koji je karijeru završio na ne tako slavan način, ali to ne osporava činjenicu da je Zinedine Zidane jedan od najboljih fudbalera koje je svijet ikada vidio.

Sa Gvardiolom kao kolegom u fudbalskom klubu Barselona, nije ni čudo što ni Luis Enrike ne može da pogriješi kada je riječ o odijevanju. Ovaj fudbalski stručnjak pravi je primjer muškarca kojem je svojstven ležerni, ali ipak veoma elegantan mediteranski stil odijevanja, koji karakterišu besprijekorno krojena odijela, uglađenost i asesoari svojstveni pravim džentlemenima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije