Horoskop

Najbolje proljećne street style kombinacije

Najbolje proljećne street style kombinacije
Najbolje proljećne street style kombinacije

Gdje ćete pronaći najbolju Street style inspiraciju? Na ulici tokom najvećih modnih revija, naravno. Donosimo vam fotografije koje vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija za proljećno osvježenje stila.

Ako ste se odlučili za šarenu košulju ili majicu, običan džins je uvijek savršen izbor za donji dio vaše odjevne kombinacije. Kako je proljeće i ljeto uvijek vrijeme za nošenje interesantnih printova i veselih boja, nemojte se plašiti da eksperimentišete.

Bijela majica nikada ne izlazi iz mode, a blejzer i pantalone u tamnoj boji su idealan dodatak ljetnjem stilu. Naravno, ne zaboravite i aksesoare, u ovom slučaju su to trendi naočare i kačket.

Posljednjih nekoliko godina, majice sa interesantnim printovima su obavezne tokom proljeća i ljeta. Posebna prednost ovog  trenda je što dobre majice možete pronaći po pristupačnim cijenama, zato se nemojte ustručavati da odvojite jedan poseban dan za šoping posvećen majicama.

Ako vam se neki print posebno dopao, slobodno kupite istu majicu u različitim bojama. To će vam omogućiti da imate veći izbor prilikom kombinovanja, a opet ćete nositi nešto što se vama posebno dopada.

Za one smjele uvijek postoji mogućnost štampanja majica, sa vašim printovima, tako da možete da se hvalite da nosite neki jedinstven komad odjeće.

Print nije interesantan na majicama, već i na pantalonama. Ako se odlučite za ovaj odjevni komad, onda predlažemo da majica ili košulja koju obučete bude nešto jednostavnija.

Previše šarenila rijetko kada izgleda dobro, zato pripazite kada kombinujete različite boje da li se slažu.

Ako ste se odlučili za jednostavnost, a želite da izbjegnete monotonost, neon boje kao sitni detalji na odjeći i obući su pun pogodak. U slučaju kada je odjevna kombinacija koju nosite u jednoj boji, onda sitni detalji mogu mnogo da je obogate. Trudite se da birate aksesoare ili obuću koje imaju nešto što će razbiti jednoličnost jedne boje.

Trend nošenja blejzera sa majicom i džinsom je sve popularniji, a dobra kombinacija može da bude blejzer sa majicom i pantalonama. Budite slobodni da eksperimentišete i kombinujete formalni sa opuštenim stilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije